Advert
Advert

Şanlıurfaspor'dan 3 Transfer Daha

Bolu 2. Etap Kamp dönemini sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, geçtiğimiz yıl takımda forma giyen başarılı futbolcu Barış Gök ile birlikte toplam 3 oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Şanlıurfaspor'dan 3 Transfer Daha
Şanlıurfaspor'dan 3 Transfer Daha Admin
Advert

Trendyol 1. Ligi için çalışmalarına kaldığı yerden devam eden sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, işi sıkı tutuyor. Transferlerinde ince eleyip sık dokuyan takımda son olarak 3 futbolcu ile sözleşme imzalandı. Kulüp dün yaptığı duyurusunda geçtiğimiz sezon Uganda Kampala City Council Authority Football Club (KCCA FC)'ta forma giyen Mato Rogers Kassim'ı, Almanya SV Waldhof Mannheim takımında forma giyen kanat oyuncusu Barış Ekincier'i ve yine geçtiğimiz yıl Şanlıurfaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan Barış Gök ile yeni sezon için anlaşmaya vardı.

BAŞKAN İZOL: CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Taziyesi dolayısıyla kamptan ayrılarak Şanlıurfa'ya gelen Kulüp Başkanı Haçım İzol, transferlerin Şanlıurfaspor camiasına hayırlı olmasını diledi. Tüm detayların gözden geçirilerek hareket edildiğini belirten Başkan İzol, "İyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Bunun için tüm mevkiler için nokta transferler gerçekleştirmenin gayesi içerisindeyiz. Kamp sürecinin son bir haftasında takımımız performans yükselterek idmanlarına kaldığı yerden devam ediyor. Taraftarımızın da desteği ile sezona çok iyi bir başlangıç yapacağız" dedi.

urfa çağdaş şanlıurfaspor transfer imza forma oyuncu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı