Advert
Advert

Eyyübiye Kırsalındaki Spor Yatırımları Tamamlanıyor

Eyyübiye Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Spor Toto Teşkilatı’nın destekleriyle yapımına başladığı 20 halı sahanın yapımı tamamlandı. Tamamı ilçe kırsalında yer alan halı sahalar, çocukların ve gençlerin rahatça faydalanabilmesi amacıyla okulların yanına ve yerleşim birimlerinin yakınındaki kamu arazilerine yapıldı.

Eyyübiye Kırsalındaki Spor Yatırımları Tamamlanıyor
Eyyübiye Kırsalındaki Spor Yatırımları Tamamlanıyor Admin
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, ilçede yaşayan çocukların ve gençlerin sporla iç içe bir hayatla tanışmaları, spor sayesinde zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları ve sağlıklı nesiller olarak yetişmeleri amacıyla başlattığı yatırımlar arasında önemli yer tutan halı sahalar, kırsaldaki mahallelerin nüfusu dikkate alınarak planlandı.

Bayraklı, Keskin ve Özlü Kırsal Mahallelerinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan halı sahalar, çocuklar, gençler ve mahalle sakinleri tarafından büyük beğeni toplarken, sahaların çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarının da iklim şartları dikkate alınarak yapılacağı bildirildi.

Bütçesinin yüzde 60’ına yakınını gençlere yönelik hizmet ve yatırımlara ayıran Eyyübiye Belediyesi, yapımı tamamlanan 20 yeni halı sahanın yanı sıra Millet Bahçesi içerisinde çok sayıda spor tesisini hizmete sunmuştu. Batıkent TOKİ Mahallesi tematik parkı içerisinde tenis kortu, Yenice Mahallesi’nde profesyonel nitelikte çim futbol sahasıyla birlikte spor kompleksi, iki gençlik merkezi, dört kitap otağı gibi yatırımlarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, gençlerin eğitimde başarılı olmalarına yönelik projelere de destek oluyor.

urfa çağdaş eyyübiye spor yatırım halı saha
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı