Advert
Advert

Şanlıurfaspor'dan Anlamlı Ziyaret

TFF 2. Lig Play-Off müsabakalarının ardından şampiyonluğunu ilan eden Şanlıurfaspor'un ilk ziyaret adresi genç yaşta yaşamını yitiren taraftar Çetin Genç'in mezarı oldu.

Şanlıurfaspor'dan Anlamlı Ziyaret
Şanlıurfaspor'dan Anlamlı Ziyaret Admin
Advert

Şanlıurfaspor karşılaşmasına gittiği sırada trafik kazasında yaşamını yitiren Çetin Genç, bugün mezarı başında dualarla anıldı. Sabah erken saatlerde Konya'dan dönüş yapan Şanlıurfaspor Kulübü adına Başkan Haçım İzol, Kulüp Sportif Direktörü Mehmet Giray Küçük, Teknik Direktör Zafer Turan, Takım Kaptanı Feyyaz Belen, Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ve sarı yeşilli taraftarların katıldığı ziyarette Çetin Genç'e şampiyonluk kupası götürüldü.

Mezarı başında dualarla anılan Çetin Genç'i hiç bir zaman unutmayacaklarını belirten Kulüp Başkanı Haçım İzol, aradan geçen iki yılın ardından Genç için büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi. Şanlıurfaspor taraftarının Türkiye'de gerek oluşum bakımından gerekse kulübüne bağlılığı bakımından örnek adreslerden biri olduğunu belirten Başkan İzol, "Bugün genç yaşta aramızdan ayrılan Çetin kardeşimizi ziyaret ettik. O bu kupayı çok istiyordu ve bizler de kendisine getirdik. Dualarımız Çetin Genç kardeşimiz için oldu. Ruhu Şad olsun" ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfaspor şampiyon çetin genç
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı