Advert
Advert

Karaköprü şampiyonluğa inanıyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karaköprü Belediyespor kalan son 4 maçına kazanarak şampiyon olmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Patron Şahapoğlu, şampiyonluğa inandıklarını söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta 4 takım 3. Lige çıkmak için kıyasıya yarışıyor.

Karaköprü şampiyonluğa inanıyor
Karaköprü şampiyonluğa inanıyor Admin
Advert

Aziz Budak  - Gazete Urfa /

Son iki haftada aldığı galibiyetlerle 2. Sıraya yükselen Karaköprü Belediyespor bu hafta Şanlıurfa derbisinde 11 Nisanspor’u yenerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu Urfaşafak’a yaptığı açıklamada, ligde kritik haftalara girdiklerini söyledi.

Şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayacaklarını ifade eden Teknik Patron Şahapoğlu, “Şampiyonluğa olan inancımız sürüyor. Görev başladığımız ilk günden beri şampiyon olacağımız her platformda söyledik. Ligin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Ligde 4 takım şampiyonluk için yarışıyor. Biz kendi işimize bakacağız. Şuan 2. Sıradayız. Son 4 maçımızı alarak rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz” dedi.

Şehrin şampiyonluğa inandığını belirten Şahapoğlu, “Yönetim, Futbolcular, teknik ekip ve en önemlisi şehrimiz bizim şampiyon olacağımıza inanıyor. İnşallah onların bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Şimdi önümüzde 11 Nisan maçı var. O maçı da kayıpsız atlatarak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ise, Karaköprü’yü, Şanlıurfa'nın ikinci profesyonel takımı yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Kudat şunları söyledi: “Biz takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. İnşallah 3. lige çıkarak Karaköprü'yü sevince boğarız. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz"

Öte yandan, maç fazlası ile lider durumda bulunan Malatya temsilcisi Yeşilyurt’un bay geçeceği haftada, Karaköprü Belediyespor, Şanlıurfa derbisinde 11 Nisanspor’un konuğu olacak. Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle zirve takibini sürdüren Gaziantep temsilcisi Araban Belediyespor ise Elazığ Yolspor’a konuk olacak. Adıyaman 1954’te Kahramanmaraş Sakaryaspor deplasmanına çıkacak.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü belediyespor bal ligi 2.grup 11 Nisan Başkan Mehmet Kudat Bedih şahapoğlu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı