Advert
Advert

Milletvekili Adayı Celep'ten Bahçelievler İlçe Başkanlığına ziyaret

Büyük Birlik Partisi 28 Dönem İstanbul 3 Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin CELEP, Büyük Birlik Partisi (BBP) Bahçelievler İlçe başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Celep'ten Bahçelievler İlçe Başkanlığına ziyaret
Milletvekili Adayı Celep'ten Bahçelievler İlçe Başkanlığına ziyaret Admin
Advert

BBP İstanbul 3 Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Celep ile Nitek Optik Şirket İş insan Murat Çelik ile yapılan ziyarette, 14 Mayıs genel seçim çalışmaları hakkında Bahçelievler ilçe başkanı Nazmi Şahin, başkan yardımcısı Burak Boray, Bşk. Yrd.  Ercan Damgacı ile gündeme dair sohbet ettiler.

BBP İlçe başkanı Nizam Şahin Bahçelievler de 5 yıllık görev sürelerince 11 mahallede yapılan çalışmada ayak basılmadık yer kalmadığı ve bu süreçte üyelik sayısının yapılan çalışma sonucu 5000 üye çıktığını ilçe başkanlığı olarak partiye destek isteyen vatandaşlara elimizden geldiği kadarıyla yardımlar edildiği son 3 yılda ekonomik sıkıntıları olması nedeni ile kırsal kesim ailelerin sorunlarına Büyük Birlik Partisi ilçe başkanlığı yönetimi olarak derman olmaya çalıştık. Erken yapılan seçimlerde 3 bölge milletvekillerimize tam destek olacağız diyen başkan Nizam Şahin ülkemizin refahı için tüm vatandaşlarımıza buradan da sesleniyoruz ülkemizde yapılan projelerin yarıda kalmaması için adına  ittifak olarak girmiş olduğumuz cumhur ittifakı olarak birlikte kendi loğumuzla kendi milletvekillerimiz ile bu seçimde meclis te olacağız diye başkan Şahin bizi ziyarette bulunan İstanbul 3 bölge Milletvekilimiz Hüseyin Celep’i destekleyeceğiz dedi.

Milletvekili adayı Hüseyin Celep ise; Büyük Birlik Partisi (BBP) Bahçelievler İlçe Başkanı Nazmi Şahin ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

urfa çağdaş istanbul milletvekili adayı hüseyin celep
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı