Advert
Advert

Ak Parti adaylarını tanıttı

11 Nisan Kapalı Spor Stadyumu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına AK Parti Milletvekili adayları Bakan Bekir Bozdağ’ın yanı sıra Abdülkadir Emin Önen, Abdürrahim Dusak, Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyyüpoğlu, Hikmet Başak, Mehmet Faruk Pınarbaşı, Mahmut Kaçar, Nihat Kılıç, Emre Karaçizmeli, Mehmet İlhami Günbeği, Abdullah Aksak Abdurrahim Toru, partililer ve vatandaşlar katılım sağladı.

Ak Parti adaylarını tanıttı
Ak Parti adaylarını tanıttı Admin
Advert

Ülke olarak gündem maddelerinin ‘kentsel dönüşüm’ olduğunu belirten Bakan Bozdağ,“Türkiye’de gündemimiz enkazları kaldırmak, yerlerine daha dirençli ve güvenli binaları dikmek, hedefimiz 1 yılda evleri teslim edeceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmaları başlatacağız Urfa’da. Şanlıurfalı hemşerilerimizle el ele verip kentsel dönüşüm hamlesini başlatacağız.”dedi.

‘ÖNCELİK URFA HIZLI TREN PROJESİ, EK ADLİYE YAPIM İŞİ’

Bozdağ, Urfa Hızlı Tren Projesi, Adliye binası ek yapım işi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ,“Hızlı tren projesi tamamlandı. Yapım ihalesini beraber atacağız. Tarım sanayi ile ilgili Şanlıurfa’yı en üst noktaya çıkaracağız. Turizm noktasında da daha fazla pay alması için Urfa için gerekeni yapacağız. Pek çok eseri Şanlıurfa’ya kazandırdı. Akçakale, Siverek, Şanlıurfa ve Viranşehir Mayıs’ın 5’inde ihalesini gerçekleştireceğiz. Yeni binaları kazandırmaya devam edeceğiz. Urfa’da toplu konuta 19 milyar liralık bir harcama yapmışız. 6 bin 387 konut yapacağız ilk hamlede. 500 iş yeri yapacağız. Şu aşamada deprem ile ilgili 897 konut temel atma çalışmaları devam ediyor. Bozova ve Suruç’u doğalgazla en kısa sürede buluşturacağız. Karacadağ da yenilenebilir enerji ile ilgili çalışma başlatacağız GES ile ilgili.”şeklinde konuştu.

ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİ

Urfalılardan seçimde destek isteyen Bozdağ, şöyle konuştu:”Yarın değil, hemen şimdi anlaşıyla ya Allah bismillah düşüncesiyle 2023 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimini başlattı. 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz. AK Parti milletvekiliği için birçok kardeşimiz aday adaylık başvurusunda bulundu. Bu durum büyük bir değerdir bizim için. Bugün çok büyük bir Türkiye var. Desteğinizle Türkiye daha büyük olacaktır. Depremlerde birçok kardeşimiz depremlerde hayatını kaybetti. Allah rahmet diliyorum sel ve depremde Urfa’da hayatını kaybedenler Allah’tan rahmet diliyorum.”

‘BU SEÇİMDE TÜRKİYE’NİN ROTASINI BELİRLEYECEĞİZ’

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Bozdağ, şunları söyledi:”Hangi sözünüzde durduğunuz, şimdi söz veriyorsunuz. Şanlıurfalılar hangi sözünüze inansın. Söz söz, diyerek milleti aldatmaya çalışıyor. Türkiye’nin birçok ilinde yaptık. Deprem gören illerde de sözümüzü yerine getireceğiz. En iyi konutları biz kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Küresel mücadele karşı da bir seçim olacak. İlk yerli milli otomobili kazandıran bir liderimiz var. Urfalı palavra atanı mı, sözünü mü tutacak. Kör bir zihniyeti temsil ediyorlar. İHA’mızı ve SİHA’mızı yaparken onlar geldiklerin de dokunacağız bir zihniyet var. Terör örgütlerine, ABD’sini ne bayram yaptırmayacağız. Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı yaptıracağız. İsrail’e meydan okuyan bir zihniyet var, Dünya Beşten Büyüktür diyen bir zihniyet var. Türkiye’nin gideceği rotayı beraber belirleyeceğiz. Bu seçim Türkiye’nin attığı tarihi adımları daha da ileriye atma seçimi olacak. Siz Şanlıurfalılardan destek bekliyoruz.”

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti aday adayları tabıtım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı