Advert
Advert

Çakmaklı ve Gökdoğan aday adaylıklarını açıkladı

Şanlıurfa'da İYİ Parti'den iki önemli isim İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekilliği Aday Adaylıklarını açıkladı.

Çakmaklı ve Gökdoğan aday adaylıklarını açıkladı
Çakmaklı ve Gökdoğan aday adaylıklarını açıkladı Admin
Advert

Mehmet Fedai Çakmaklı ve Hüseyin Sirhan Gökdoğan yaptığı açıklamayla 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı. Bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Mehmet Fedai Çakmaklı ve Hüseyin Sirhan Gökdoğan, aday adaylıklarını bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdular.

HAKKINIZI HELAL EDİN’ DEYİP HELALLİK İSTEMEYECEĞİZ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mehmet Fedai Çakmaklı, “Aslında Asrın felaketinin hemen sonrasında siyaset konuşmaktan ve siyaset yapmaktan dahi haya ettiğimin bilinmesini istiyorum. Ancak acılarımızla, kayıplarımızla, üzüntülerimizle, kederlerimizle, hayat devam ediyor ve etmek zorunda. Bu nedenle de ülkemizin bir gerçeği var ki yakın zamanda yapılacak olan bir seçim. Üstelik çok ama çok önemli bir seçim bu. Bizler de ülkemizin daha iyi olması için çaba sarf eden bireyler olarak bugün sizlerle birlikte seçim startımızı fiili olarak vermiş oluyoruz. Malumunuz ben iyi Parti İl Başkanlığı görevinden yakın zamanda feragat ederek yapılan kongrede aday olmadım ve daha sonrasında sizler aracılığıyla İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığımı açıkladım. Bugün bunu bir kez daha sizlerin huzurunda kamuoyuna deklere ediyorum. Davaların ihanete akların karalara, toprakların rantlara dönüştüğü bir ülkede ‘coğrafya kaderdir’ söyleminden öte yapabileceğimiz ve yapmamız gereken çok şeyin olduğunu biliyoruz Bu nedenle ben Mehmet Fedai Çakmaklı olarak, bundan sonraki siyasi sürecimde de, tıpkı bundan önce olduğu gibi; ahlak, iyi niyet, dürüstlük ve adalet üzerine kurulu söylemler ve yaşantımla bir kez daha sizlere ve sizlerin aracılığıyla kamuoyuna çok açık ve net bir şekilde bunu ifade ediyorum ki; inandığım değerlerden hiçbir zaman taviz vermeden ve bana oy vermiş olan halkı unutmadan, bana oy verecek halkımızı asla göz ardı etmeden, çalışacağım ve çalışmalarıma devam edeceğim. Her şeyden ziyade, siyasi çalışmalarımda nefret dolu söylemlerden, ayrıştırma dilinden uzak duracağımı bilmenizi isterim. Çünkü siyaset yaparken, siyasetin gerektirdiği tartışmalar ve atışmaların ötesinde, asla kavgaya dönmeyecek olan bir insanlığımız var ve biz bu insanlığımızı unutmadan siyasetimizi yapacağız. Sahadaki siyasetçi arkadaşlarımızı düşman gibi asla görmeyeceğiz. Bu siyaseti yaparken tek gayemiz; şehrimize ve güzel ülkemize hizmet edip çok daha müreffeh bir seviyeye ulaşmasını sağlamak olacaktır. Gençlerimiz için, kadınlarımız için çalışacağız onlar için projeler üreteceğiz. Çiftçimizin sorunlarını göz ardı etmeyeceğiz. Hatalar yapmamaya gayret edeceğiz, hatalar yapsak da ardından çıkıp sadece ‘hakkınızı helal edin’ deyip helallik istemeyeceğiz. Bu hataların bedelleri ne ise onu ödeyerek siyaset yapacağız, bunun da böyle bilinmesine canı gönülden arzu ediyorum” dedi.

2023 YILI SEÇİMİ MEMLEKETİN KADERİNİ BELİRLEYECEĞİ ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM

2023 yılı seçiminin memleketin kaderini belirleyeceği çok önemli bir seçim olduğuna vurgu yapan Hüseyin Sirhan Gökdoğan ise şu açıklamayı yaptı:

“2023 yılı seçimi memleketin kaderini belirleyeceği çok önemli bir seçim. Milletin mevcut iktidara bir 5 yıl daha tahammülü kalmamıştır. Gençlerimiz artık hayal dahi kurmayı bıraktı, birçoğu çarenin yurt dışı olduğunu düşünmekte. İçinde bulunduğumuz ekonomik buhran yönetilememekte, her geçen gün halkımızın alım gücü daha da azalarak fakirleşmektedir. Adalete güven artık yerlerde; adalet olmayan yerde kaos vardır, kargaşa vardır. Devletin Temeli Adalettir.

Partimiz ve teşkilatlarımız 14 Mayısta Millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapıp, bu ucube sisteme son verecektir. Bizler Türkiye’nin sorunlarını biliyoruz. Bizler Şanlıurfa’nın da sorunlarını biliyoruz bu sorunların farklılıklarımıza odaklanarak değil, ortak noktalarımızı bir araya getirerek çözülebileceğini de biliyoruz ve bunları çözmekte son derece kararlıyız.”

urfa çağdaş şanlıurfa iyi parti aday adayı açıklama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı