Advert
Advert

Urfalı Dartçılar madalyaları topladı

22-25 Aralık 2022 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Türkiye Dart Şampiyonasına Haliliye Halk Eğitim, Karaköprü Yenişehir Halk Eğitim ve Ahi Evran Meslek Lisesi’nin Dart Kurslarında yetişen sporcularla ilimizi temsilen şampiyonaya katılan sporcularımız 2 Türkiye şampiyonu, 3 de Türkiye 3. Liği ile şampiyonaya damga vurdular.

Urfalı Dartçılar madalyaları topladı
Urfalı Dartçılar madalyaları topladı Admin
Advert

Urfa Çapdaş/

4 gün boyunca devam eden Şampiyona’da Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz’ün sporcularından

Süleyman Can DURMUŞ birinci gün ve ikinci günün Yıldızlar Kategorisinde 2 defa üst üste Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Büyükşehir Belediye’mizin bir diğer sporcularından Mahmut DEMİR ise üçüncü gün Genç Erkekler Kategorisinde Türkiye 2.’si olmuştur.

ASYAD Kulübümüzün sporcularından ise Muhammed Furkan SOFUOĞLU dördüncü gün Genç Erkekler Kategorisinde Türkiye 2.’si olmuştur.

Takdire şayan evlatlarımızı tebrik eder ve devamını dileriz.

Gençlerimizin başarıya giden yollarına dur demeden tam gaz maddi manevi destek veren başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Fırat G.S. Kulübü’ne, Halk Eğitim Müdürlükleri’ne ve en önemlisi ise sporcularımızın ailelerine sonsuz teşekkürlerimizi arz ederiz…

Milli Sporcu ve Kıdemli Dart Antrenörü İsmail DEMİR yaptığı açıklamada; İlimizde Dart Sporunu günden güne geliştirmeye devam ediyor ve ulaşabildiğimiz her gencimizin hayatına Dart vesilesiyle dokunmaya ve daha güçlü idealleri ve hedefleri olan azimli bir gençlik kazandırmaya çalışıyoruz. Çünkü ilimizin, ülkemizin ve dünyanın kendisini geliştirmiş gençlere her zaman ihtiyacı vardır. Aynı zamanda Dart Sporunda ilimizi Türkiye genelinde söz sahibi konumuna da taşımakta kararlıyız. Bu ve buna benzer birçok faydayı sağlamak amacıyla daha çok çalışacak ve çok daha büyük başarılara imza atacağız. Tüm bunları ise ilimizin mülki amirleri’nin verdiği destekler sayesinde mümkün kılmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa’nın tüm resmi kurumlarına ve tüm Şanlıurfa halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.

urfa çağdaş şanlıurfa dart şampiyonası başarı madalya
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı