Advert
Advert

Karaköprü Belediyespor emin adımlarla

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor Şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor.

Karaköprü Belediyespor emin adımlarla
Karaköprü Belediyespor emin adımlarla Admin
Advert

Aziz BUDAK / Şanlıurfa’nın Bölgesel Amatör Lig’deki iki temsilcisinden biri olan Karaköprü Belediyespor, geçen hafta sonunda Faruk Çelik spor tesislerinde ağırladığı Adıyaman 1954 sporu 2-0’lık net bir skorla mağlup etti. Bu Galibiyetle puanını 38’e yükselten kırmızı siyahlılar deneyimli teknik direktör Bedih Şahapoğlu yönetiminde hedefe emin adımlarla ilerliyor.

Sezona teknik direktör Yaşar tosun nezaretinde başlayan ve sezonun ilk karşılaşmasında Elazığ DSİ Spor’u 4-1 mağlup ederek başlayan Şanlıurfa temsilci, sonraki maçlarda 6 haftada sadece 8 puan toplayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Son olarak ligin 6 haftasında Malatya Yeşilyurt Belediye spor’a 3-1 mağlup olunca yönetim teknik direktör Yaşar Tosun ile yollarını ayırarak yerine deneyimli teknik direktör Bedih Şahapoğlu ile anlaştı. Şahapoğlu nezaretinde çıktığı ilk maçında Elazığ Yol Spor’u 5-2 mağlup eden kırmızı siyahlılar, daha sonra oynadıkları 9 maçı da kazanarak 10 maçta 10 galibiyet alarak bir ilke imza attılar. 10 maçta alınan 30 puan Karaköprü Belediyespor’un şampiyonluğun en güçlü adayları arasına girmesini sağladı.

ŞAMPİYONLUĞUN ANAHTARI BU 2 MAÇTA

Karaköprü Belediye – Adıyaman 1954 maçını binlerce kişinin izlemesi, Karaköprü taraftarlarının şampiyonluğu ne kadar çok istediğinin en büyük göstergesi olarak yorumlandı. Adıyaman 1954 spor’u yenerek hedefine bir adım daha yaklaşan Karaköprü Belediyespor’un Şanlıurfa’ya yeni bir profesyonel takım daha kazandırması adına bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Araban Belediyespor ve bir sonraki hafta evinde Malatya Yeşilyurt Belediyesi maçlarını kazanması gerekiyor. Kırmızı siyahlılar ligin ilk yarısında oynanan maçlarda Araban Belediyespor ile berabere kalırken, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’ne de 3-1 mağlup oldu. Bu iki maçın kazanılması durumunda Karaköprü Belediyespor için hedeflediği şampiyonluğa ramak kalır.

KRİTİK MAÇTA 2 ÖNEMLİ EKSİK

Şampiyonluk seslerinin yükseldiği Karaköprü Belediyespor’da, 2-0 galip geldikleri Adıyaman 1954 spor maçında, takımı önde olmasına rağmen rakip takım antrenörüne tekme atıp kırmızı kartla oyun dışı kalan Ferhat Uysal ve oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesinde itirazları sonucunda ikinci sarı kartı gören Ali Mesut, takımları için hayati anlam taşıyan Araban Belediyespor maçında oynayamayacaklar.

18’DE 18 OLUR MU?

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta oynadığı son 10 maçta 10 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza atan Bedih Şahapoğlu ve futbolcuları üst üste oynanacak olan Araban Belediyespor ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçlarından galip gelmeleri durumunda kalan 6 maça bakıldığında 18’de 18 yapmamaları için hiçbir neden görünmüyor. 

Karaköprü belediyespor bal ligi 3.lig Şanlıurfa temsilcisi şampiyonluk maçı bedih şahapoğlu kritik maç arabanspor
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı