Advert
Advert

Karaköprü Seyirci rekoru kırdı

Karaköprüspor’un aldığı seri galibiyet sonrası geçtiğimiz hafta Karaköprü Faruk Çelik Spor Tesislerinde oynanan Karaköprü Belediyespor- Adıyamanspor arasındaki karşılaşma seyirci rekoru kırdı. Güneşli ve güzel bir havada oynanan karşılaşmayı yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Karaköprü Seyirci rekoru kırdı
Karaköprü Seyirci rekoru kırdı Admin
Advert

Aziz BUDAK / Şanlıurfalı sporseverlerin takımın başarısına göre maçları izledikleri ortaya çıktı. TFF 1. Ligde mücadele veren Şanlıurfaspor’un maçlarına az sayıda taraftarın gitmesi takımın başarısızlığına bağlandı. Şanlıurfalı sporseverler, Şanlıurfaspor’un maçlarına gittiklerine bin pişman olarak eve döndüklerini açıklarken, geçtiğimiz hafta BAL Liginde Karaköprü- Adıyamanspor arasında oynanan karşılaşmayı rekor sayıda seyircinin izlemesi bunun kanıtı olarak gösterildi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği karşılaşma sonrası konuştuğumuz vatandaşlar, Bal liginde şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor’u desteklemek için her zaman maçlarına geleceklerini söylediler.

ŞANLIURFA KARAKÖPRÜ’YE AKTI

Bal liginde haftanın en önemli maçları arasında gösterilen Karaköprü Belediyesporla Adıyamanspor arasındaki karşılaşmayı izlemek için Şanlıurfa’nın bütün ilçelerinden taraftarların geldiği öğrenildi. Haliliye ilçesi ve Eyyübiye ilçesinden gelen çok sayıda taraftarlar Karaköprü Belediyespor’a desteklerini esirgemeyerek karşılaşma sonunda Karaköprü Belediyespor’un 2-0’lık galibiyetini coşkuyla kutladılar.

GAP ARENA’YA PASO LİG DARBESİ

Şanlıurfalı sporseverler Şanlıurfaspor’un karşılaşmalarını az sayıda taraftarın izlemesinin bir nedenide paso lig uygulaması olduğunu belirttiler. Vatandaşlar, hafta sonları arkadaşlarla maçlara gitmek istiyoruz ancak, paso lig uygulaması nedeniyle maçlardan vazgeçiyoruz. Nedeni ise bazı arkadaşların paso lig kartları yok, biz bu arkadaşlarla stada giderek beraber oturup karşılaşmayı hem izlemek, hem de yorum yapmak ve sohbet etmek istiyoruz. Maçlar Biletli olsa her hafta gideriz ancak paso lig uygulaması nedeniyle gitmiyoruz ve bizim gibi binlerce insan bu uygulama nedeniyle maçlara gitmemektedir.” Diye konuştular.

urfa çağdaş Karaköprü belediyespor Bal ligi faruk çelik spor kompleksi seyirci rekoru taraftar galibiyet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı