Advert

Sadece seçimde değil her zaman sahadayız

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç ,Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Furkan Kolsuzoğlu ,Teşkilat mensupları ile beraber saha çalışmaları kapsamında Karaköprü‘de esnaf ve vatandaşları ziyaretlerde bulundu.

Sadece seçimde değil her zaman sahadayız
Sadece seçimde değil her zaman sahadayız Admin
Advert

Milletvekili Cevheri ; Karaköprü ilçemiz önemli ve hızla büyüyen bir ilçemiz, ,İlçe başkanımız Sait Ağan ,Kadın Kolları Başkanımız Seher Kılıç,Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Furkan Kolsuzoğluile bir araya geldik.Esnaf ve  vatandaşlarımız ile bir araya gelip,taleplerini yerinde dinledik. Esnafımız ile hasret giderdik  ,2023 hedeflerimiz doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz,Esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini ve önerileri bizim için yol göstericidir,biz bunları önemsiyoruz.Bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum,hayırlı kazançlar diliyorum ‘’ diye konuştu.

Başkan Ağan ; “Yaptığımız bu ziyaretler bizim için çok önemli. Hizmet yapmamız için ilçe halkının dualarına ve desteğine ihtiyacımız var. İlçenin kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Karaköprü insanına daha modern ve yaşanabilir bir kent oluşturma adına yürütülen çalışmalarda esnafının memnuniyetinin çok önemli olduğunu belirten Ağan, tüm yatırımların geleceğin Karaköprü’sünü inşa etmek için olduğunu ifade etti. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz, Bizi gönülden teveccüh ile karşılayan vatandaşlarımıza ,esnafımıza teşekkür ederim ” dedi.

urfa çağdaş karaköprü sait ağan seçim saha
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı