Advert
Advert

Şanlıurfa 63 masterlar için Son 33 gün...!

3. İnternatıonal best of masters championship cup tournament, üçüncü uluslararası en iyi masterler şampiyonluk kupası turnuvası" 22-26 Mayıs 2022 tarihleri arası Antalya asteria kremlin palas'ta düzenlenecek turnuvamıza 33 gün kaldı. Kentimizi Şanlıurfa ilimizin tek elit masterlar takımı Şanlıurfa 63 masterlar temsil edecek.

Şanlıurfa 63 masterlar için Son 33 gün...!
Şanlıurfa 63 masterlar için Son 33 gün...! Admin
Advert

Turnuva için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ECO TOUR firmamızın organizasyonunda Fanatıc Tour işbirliğiyle üçüncüsünü düzenleyeceğimiz "3 TH. İNTERNATIONAL BEST OF MASTERS CHAMPİONSHİP CUP TOURNAMENT - 3.ULUSLARARASI EN İYİ MASTERLER ŞAMPİYONLUK KUPASI TURNUVASI"nı Antalya Lara'da bulunan Asteria Kremlin Palas Hotel'de 22-26 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek.

İlk ikisini düzenleyip mutlu ve başarılı bir şekilde bitirdiğimiz, katılan siz değerli takımlarımızdan çok iyi memnuniyetler ve geri dönüşler aldığımız turnuvamızı geleneksel hale getirdik. Mayıs ayında düzenlenecek turnuvamızda tüm takımlarımızı tekrardan aramızda görmek ister, bundan kıvanç duyarız.

Daha çok takımlı ve uzun süreli turnuvalarımızda amacımız kaliteyi tüm master takımlarımızla birlikte her yıl daha yukarılara çekmektir.

Turnuvamızın eksiksiz geçmesi için Organizasyon Firması olarak idari çalışmalarımızı devam ettirirken, turnuvaya katılacak olan yurtiçi ve yurtdışından takımlarımız ise turnuva hazırlıklarını katıldıkları yerel masterler liginde ki maçlar, özel hazırlık maçları ve rutin antrenmanlarla devam ettirerek turnuva tarihine kadar takımlarını hazır hale getirmek istiyorlar. Turnuvamıza katılacak tüm takımlarımıza şimdiden sakatlıktan uzak hazırlıklar diliyoruz.

22-26 Mayıs 2022 tarihleri arası düzenlenecek

"3 Th.İnternational Best Of Masters Championship Cup Tournament - 3.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvasına istekli olan takımlarımızın başvurularını almaya başladık.

TURNUVAMIZDA GERİ SAYIM BAŞLADI; 33 GÜN SONRA BULUŞUYORUZ.

Bugün'e kadar 40 yaş üstü turnuvamıza 35'nin üzerinde takım, 50 yaş turnuvamıza ise 15 takım bizlere turnuvaya katılacaklarını beyan ettiler, 40 yaş üstü 28-32 takım, 50 yaş turnuvamızı ise 12 takım olarak planladığımız turnuvamıza güncel olarak 10 takımın katılacağı kesinleşti.

Diğer takımlar kendi proğramları doğrultusunda bizlerle görüşmeleri devam ediyor, netleştikten sonra o takımlarıda açıklayacağız, turnuvaya katılım yönünde istekli olan her takım bizlerle iletişime geçebilirler. Turnuvamız çok elit takımlardan oluşuyor, bizler organizasyon firması olarak turnuvamızın eksiksiz geçmesi için hiç bir şeyden kaçınmıyor, idari çalışmalarımızı koordineli bir şekilde hem turnuvanın düzenleneceği Antalya'da hemde Diyarbakır'da devam ettiriyoruz.

Turnuvamızda takımlarımızla buluşacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz.

talebin yoğun olduğu turnuvamıza katılmak isteyen Master Takımlarımız bizlerle irtibata geçip detaylı bilgi alabilirler.

GRUP VE FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILACAK

Turnuvamıza katılacak tüm takımlar netleştikten sonra Grup ve Fikstür çekimini turnuva sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak gerçekleştireceğiz.

Saygılarımızla.”

İRTİBAT VE BAŞVURU: ŞIRİN ECEVİT TALVA ECO TOUR Y.K. BAŞKANI

TELEFON: (0532) 251 01 62

urfa çağdaş şanlıurfa antalya masterler turnuva takım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı