Advert
Advert

CHP Urfa'da Yeni Başkanıyla Sahaya İndi

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat KARADAĞ göreve gelmesinin hemen ardından geçici kurul üyeleriyle birlikte sahaya indi.

CHP Urfa'da Yeni Başkanıyla Sahaya İndi
CHP Urfa'da Yeni Başkanıyla Sahaya İndi Admin
Advert

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat KARADAĞ Haliliye , Eyyübiye , Karaköprü İlçe Teşkilatlarını ziyarette bulundu.

İlk olarak CHP Haliliye İlçe Başkanlığını ziyaret eden KARADAĞ ,  CHP Haliliye  İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz ve ilçe teşkilat üyeleri karşılandı. Partililer ve yönetimle istişarelerde bulunan  KARADAĞ ; “ Partimizin hedefleri var. Başarılarımızın devamı için birlik beraberlik içinde daha çok çalışacağız. Başkanıma göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Ardından CHP Eyyübiye İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada konuşan KARADAĞ , “ CHP Eyyübiye İlçe Başkanımız Ahmet Açmaz ve kıymetli yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. ” dedi.

Başkan KARADAĞ, esnaf ve vatandaşlarla yapılan görüşmelerin ardından CHP Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural'ı makamında ziyaretti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Karadağ , “ Yusuf Ziya Başkanımızı çalışmalarından dolayı kutluyorum.  Her daim milletimizin emrindeyiz. İlçe Başkanımız Yusuf Ziya Ural’ın çok güzel çalışmaları var. Başarılarının devamını diliyorum. ” dedi.

Haliliye'de esnafları ziyaret eden CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ'a ilgi büyük oldu. Esnafların ve vatandaşlarla ayrı ayrı ilgilenerek sorunları dinleyen Karadağ ve heyeti , “ Esnafımızla bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın gösterdiği bu teveccüh beni çok duygulandırdı. Çalışma azmimizi artıracak. Artık bizler vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Kapı kapı dolaşıp dertlere ortak olacağız, hep birlikte zorlukların üstesinden geleceğiz .” dedi.

Başkan Karadağ'ın İlçe teşkilat ziyaretlerinde Ronayi PAYDAŞ,  Mehmet Salih KILIÇ,  İbrahim DİREK, Ömer UÇAK,  Çetin HAYIRLI,  Ömer ATBİNİCİ, İl Başkanı Danışmanı Durak ÖĞÜTCAN eşlik etti.

urfa çağdaş şanlıurfa chp urfa çalışma vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı