Advert
Advert

Ceylanpınar’da ki HDP’liler Kahraman dedi

HDP Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yaptı.

Ceylanpınar’da ki HDP’liler Kahraman dedi
Ceylanpınar’da ki HDP’liler Kahraman dedi Admin
Advert

Aziz Budak – Urfa Çağdaş/

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken HDP İlçelerde halkın nabzını tutmaya ve temayül yoklamasına devam ediyor. HDP’nin Ceylenpınar İlçesi’nde aday adayları için yaptığı temayül yoklamasında Ceylanpınarlılar, Mehmet Ali Kahraman dedi.

HDP’nin Ceylanpınar’da yaptığı temayül yoklamasında Mehmet Ali Kahraman’ın büyük fark ile önde olması Ceylanpınarlılar tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Ceylanpınar İlçesi’nin sevilen simalarından biri olan Mehmet Ali Kahraman, ilçede herkesin sorunlarına çözüm arayan biri olarak tanınması genel merkezinde bu temayülde çıkan sonucu göz ardı etmemesi bekleniliyor.

Ceylanpınarlı vatandaşlar, Birbirinden değerli aday adaylarımız var. Hepsini canı gönülden kutluyoruz. Hepsine başarılar diliyoruz. Ama partimizin ilçemizde yaptığı bu temayül yoklaması göz ardı edilmemeli. Mehmet Ali Kahraman, Temayülde açık farkla önde olmuştur. Partimizin kesin adayı açıklaması sonrası da birlik ve beraberliğimizin devam etmesini temenni ediyoruz diye konuştular.

 

Mehmet Ali kahraman

1962 Ceylanpınar doğumlu, Ceylanpınar HDP İlçe yönetiminde yer aldı. Ziraat Odası Meclis üyeliği yaptı. Tarım ve ticaret ile uğraşıyor. Evli 5 çocuk babası.

urfa çağdaş şanlıurfa ceylanpınar hdp temayül yoklama seçim aday adayı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı