Advert
Advert

Küçük'ten Taraftara Çağrı

Şanlıurfaspor Futbol Genel Koordinatörü Mehmet Giray Küçük, tüm sarı yeşilli taraftarı yarın oynanacak Çorum FK maçına davet etti.

Küçük'ten Taraftara Çağrı
Küçük'ten Taraftara Çağrı Admin
Advert

Şanlıurfaspor, yarın oynanacak sezonun ilk karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı. Kulüp tesislerinde hafta başından bu yana sıkı bir antrenman sürecine giren takım sezonun ilk karşılaşması için mutlak falibiyete odaklanırken, Kulüp Futbol Genel Koordinatörü Mehmet Giray Küçük de taraftara seslenerek maça katılım sağrısında bulundu.

Küçük yaptığı değerlendirmesinde "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve ilk karşılaşmamıza çıkıyoruz. Sahamızda Çorum FK'yı konuk ediyoruz. Umarım ki sadece sahada futbolun konuşulduğu, hakkaniyetli bir sezon geçiiriz. Özellikle kendi sahamızda her zaman seyircimiz ile oynamak istiyoruz. Çünkü bizim en büyük gücümüz sarı yeşilli armaya gönül vermiş taraftarlarımızdır. Onun için galibiyet sevinçlerimizi yaşarken, mutluluğumuzda ve heyecanlarımızda taraftarımızın olası bir cezaya mahal verebilecek davranışlardan kaçınmalarını istiyoruz. Bir taraftarımızın eksikliği dahi bizim için büyük bir kayıp. Birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerimize doğru yol alırken, bu çerçevede tüm Şanlıurfa halkını yarın oynanacak Çorum FK maçıa davet ediyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfaspor'un yarın i ilk karşılaşması ise 11 Nisan Stadyumu'nda saat 20.00'de oynanacak.

urfa çağdaş şanlıurfaspor çorum fk maç taraftar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı