Advert
Advert

Mehmet Kuş, Millet aşkı, hizmet hasreti ile geliyoruz

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi belediye başkan adayı Mehmet kuş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına projelerini anlatarak kaldığı yerden devam ediyor. AK Başkan adayı Mehmet kuş, millet aşkı, hizmet hasreti ile göreve geleceklerini söyledi.

Mehmet Kuş, Millet aşkı, hizmet hasreti ile geliyoruz
Mehmet Kuş, Millet aşkı, hizmet hasreti ile geliyoruz Admin
Advert

Dayısının vefatının ardından taziye nedeniyle programına ara veren AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, seçim çalışmalarına bıraktığı yerden başladı.

Eyüp Peygamber Caddesinde yaptığı esnaf gezileri sırasında iletilen yol sorununa Prestij Cadde uygulamasıyla çözüm üreteceklerini belirterek cevap veren AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, kendisinden oyun alanı isteyen çocuklara ise, oyun parkı park ve semt sahası sözü vererek, her mahallede bu projeyi hayata geçireceğini açıkladı.

AK aday Kuş, Akil Gençlerle ev toplantısında

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte ev toplantılarına devam eden AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, ev toplantıları kapsamında ilk olarak Süleyman Şah Mahallesinde Saday ailesinin düzenlediği toplantıya, ardından ise Dede Osman Mahallesinde Eyyübiye Akil Gençlerin düzenlediği ev toplantısına katıldı.

Çocuklarla futbol oynadı

Ziyaretleri sırasında mahalle aralarında gördükleri oyun oynayan çocukların oyunlarına da eşlik eden AK Başkan adayı Kuş, “İlçe Başkanımızın dediği gibi; bizde çok şey var aslında. Çocukluk özlemi, millet aşkı, hizmet hasreti. Bu topraklarda yaşamak bambaşka bir duygu. Ak Şemsettin ve Direkli Mahallelerimizin çocuklarıyla kısa bir futbol heyecanı yaşadık” dedi.

 

Köy Muhtarına geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Bozyokuş Köyü Muhtarı Abdullah Demir'i geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı ziyaret ettiklerini belirterek, kendisine Allah'tan acil şifalar dilediklerini söyledi.

Kırsal mahallelere ziyarete devam

Eyyübiye ilçesini el ele vererek çok daha iyi yerlere taşıyacaklarını belirten AK Parti Eyyübbiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, “Kaplanköy kırsal Mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek, yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Daha sonra Yolbilir, Olukyanı, Yaykılıç kırsal Mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Mahallelerimizde vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Mahallemizde yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

Meclis üyeleriyle Kırkmağara ziyareti

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, “Eyyübiye Meclis Üyeleri M. İlhami Günbegi, Mahmut Çadıcı, Meclis Üyesi adaylarımız Mehmet Çelik, Hasan Karataş ve teşkilatımız ile birlikte Kırkmağara kırsal Mahallemizde vatandaşlarımızı ziyaret ederek taleplerini dinledik” diyerek çalışmalarını son ana kadar devam ettireceklerini belirtti.

Projeler hayırlara vesile olsun

AK aday Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün ‘Proje Tanıtım Toplantısı’na katılarak çok beğendiğini, Allah’ın izniyle seçildiklerinde zaten birlikte çalışacaklarını hatırlatarak, “AK adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül'ün Şanlıurfa’mıza kazandıracak projelerinin tanıtım programına katıldık. Hayırlara vesile olsun” diyerek Eyyübiye için planladıkları projelerden haberdar olabilmek için de Sosyal Medya Hesaplarının takip edilmesini tavsiye etti.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş eyyübiye seçim başkan adayı çalışma vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı