Advert
Advert

Essum Saatçi Aslan, Karaköprü değişim istiyor

Saadet Partisi Karaköprü İlçesi Belediye Başkan Adayı Essum Saatçi Aslan Karaköprü’nün artık değişim istediğini söyledi.

Essum Saatçi Aslan, Karaköprü değişim istiyor
Essum Saatçi Aslan, Karaköprü değişim istiyor Admin
Advert

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı olarak yarışan Essum Saatçi Aslan, kanaat önderleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Şanlıurfa’nın değişen ve gelişen yüzü Karaköprü’nün layık olduğu hizmetlere kavuşması için aday olduğunu vurgulayan Aslan, kanaat önderlerinden destek sözü aldı.

Karaköprülüler değişim istiyor

Şanlıurfa’da kadın aday olarak öne çıkan ve ‘Karaköprü’ye kadın eli değecek’ sloganı ile çalışmalarına devam eden Essum Saatçi Aslan, daha güzel yarınlar ve daha güzel Karaköprü için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Çalışmalar kapsamında kanaat önderlerini ziyaret eden Aslan, projelerini anlatarak destek istedi. Kanaat önderleri Aslan’a artık değişim istediklerini aktararak desteklerini sundu.

Halk belediyeciliği temelli çalışacağız

Kanaat önderleriyle fikir alışverişi yapılmasının önemine de değinen Aslan, “Kanaat önderleri ve muhtarlarımız ilçemizin birer değeridir. Bugün bu değerlerimizle ilçemiz adına neler yapabileceğimizi konuştuk. Projelerimizi ve neler yapabileceğimizi anlattık, İnşallah 31 Mart’ta zaferle çıktığımızda belediyemizi halk belediyesi çizgisinde hep beraber yöneterek hizmet edeceğiz.” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa saadet partisi seçim başkan adayı essum saatçi aslan kadın eli
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı