Advert
Advert

Ceylanpınar’da HDP’ye büyük katılım

Yaklaşan yerel seçimler ile büyük hareketlilik yaşayan kentimizin ilçelerinden biri olan Ceylanpınar’da HDP’ye büyük katılımlar devam ediyor.

Ceylanpınar’da HDP’ye büyük katılım
Ceylanpınar’da HDP’ye büyük katılım Admin
Advert

Aziz Budak – Mehmet Toprak – Urfa Çağdaş/

Ceylanpınar’da HDP eş başkan adayları Mehmet Ali Kahraman ve Narin Gezgör’ün aday olarak açıklanması ardından HDP’ye katılım üzerine katılım sağlanıyor.

Ceylanpınar’da çeşitli partiler safında yer alan Damlacık mahallesi sakinleri HDP’ye tam destek vereceklerini açıkladı.

Damlacık Mhalle sakinleri Ceylanpınar’da HDP seçim bürosunu ziyaret ederek yanlışlıkları düzeltmek için buradayız dediler.

Damlacık Mahallesi’nin sevilen simalarından HDP Meclis aday adayı Abdülkerim Şahin, öncülüğünde büyük bir kitle ile HDP Ceylanpınar seçim bürosuna geldi. Şahin, “Yaşanan gelişmeler üzerine bu güne kadar bazı hatalarımız olabilir. Ama bu yanlışları bugün düzeltmek adına bugün HDP’deyiz burası evimizdir, bizde evimize geldik, üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız, evimizde olduğumuz için çok mutluyuz, halkımızın arasında halkımız ile birlikteyiz” dedi

Damlacık Mahallesi sakinlerinin HDP’ye destek vermesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Ceylanpınar eş başkan adayları Mehmet Ali Kahraman ve Narin Gezgör ise, vatandaşlarımızın HDP’ye olan ilgi ve alakalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını, bundan sonra da HDP’ye büyük katılım sağlanacağını ve seçimde büyük üstünlükle seçimi kazanacaklarını belirterek, kendilerine destek veren bütün Ceylanpınar halkına teşekkür ettiler.

 

urfa çağdaş şanlıurfa ceylanpınar hdp katılım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı