Advert
Advert

AK Parti İl Başkanı Yıldız’dan SKM’ye ziyaret

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Gazeteci Osman Güzelgöz Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Yıldız’dan SKM’ye ziyaret
AK Parti İl Başkanı Yıldız’dan SKM’ye ziyaret Admin
Advert

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Medya Tanıtım Başkanı Faruk Bayuk ve SKM görevlilerinin hazır bulunduğu ziyarette seçim çalışmalarının yol haritası konuşuldu.

İl Başkanı Bahattin Yıldız seçim çalışmaları, programlar ve propagandalar hakkında bilgi alırken, yapılacak çalışmalarla da görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Başkanı Bahattin Yıldız, 2023 hedefleri yolunda çok önemli bir seçim olan 24 Haziran seçimlerine gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Yeni Türkiye yolunda yeni hedeflere yol aldıklarını belirten İl başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti kadroları olarak samimi bir şekilde,ülkenin geleceği için seçim çalışmalarının yürütüleceğini söyledi.

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise, seçim çalışmalarında tanıtımdan programlara, mahalle gezilerinde düzenlenecek olan mitinglere, ev ziyaretlerine kadar seçim yol haritasının hassasiyetle yürütüldüğünü belirtti.

AK Partinin hizmet odaklı çalışan kadrolar olduğunu vurgulayan Kırıkçı, Şanlıurfa’nın daha önceki seçimlerde üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığı gibi 24 Haziran seçimlerinde de gerekeni yapacağını söyledi.

urfa çağdaş şanlıurfa urfa haberleri ak parti seçim il başkanı yıldız seçim çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı