Advert
Advert

AK Kadınlar Azerbeycan’a Destek İçin “ İşgale Dur Dedi “

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Azerbeycan’a destek olmak için bir kampanya düzenledi.

AK Kadınlar Azerbeycan’a Destek İçin “ İşgale Dur Dedi “
AK Kadınlar Azerbeycan’a Destek İçin “ İşgale Dur Dedi “ Admin
Advert

Türkiye Genelinde 81 İlde eş zamanlı yapılan program Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlendi. Azerbeycan’a destek kampanyası 6 Mayıs’a kadar sürecektir. Yapılan programa AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Acar, AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Azerbeycan’a destek kampanyasın da açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü Yaptığı Açıklama da şunlara değindi. “ Tüm Dünya Azerbeycan ile Ermenistan arasında yaşanan gelişmeleri takip ediyor. Azerbeycan halkı mücadelesini sürdürse de Türk ve İslam düşmanları tüm güçleri ile farklı bir algı oluşturma peşinde. Türkiye olarak kardeş ülke Azerbeycan’a olan desteğimizi her vakit gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Kampanyanın amacı Azerbeycan’a karşı Ermenistan tarafından yapılan çevresel saldırı adı altında kasti bir çevresel kriz yaratılmak istemini engellemek. Beyaz Saray’da “ We the people petitişins “ kısmanda açılan dilekçeye 500 bin imza toplanması hedefleniyor. Kampanyaya birkaç dakikanızı ayırarak www.isgaledurde.com sitesinden katılabilirsiniz. Bizlerde AK Parti teşkilatı olarak bu desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel sekteri Abdulkadir Acar yaptığı açıklama şunları söyledi. “ Azerbeycan ile Türkiye iki Devlet bir millet olmuştur. Çünkü bu millet aynı kökün kolları, aynı ağacın dallarıdır. Azerbeycan dağlık kara bağda büyük bir zülüm, büyük bir işgal vardır. Sözde medeni dünya buna göz göre göre göz yummaktadır. Ermenilerin 1914 de Türkiye de olduğu orada da büyük bir vahşet yaptıkları bu vahşeti devam ettirdikleri ve ısrarla bunun üzerine gittikleri bunun yanında da sözde medeni dünya’nın da bunu görmediğini görmekteyiz dedi. 

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Azerbeycan’a destek kampanyası AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı