Advert
Advert

G20 Liderler Zirvesi’ni izleyecek basın mensuplarının akreditasyon başvuruları

28 - 29 Haziran 2019 tarihleri arasında Japonya’nın Osaka kentinde gerçekleştirilecek G20 Liderler Zirvesi için, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü bir açıklama yaparak, liderler zirvesini takip etmek isteyen basın mensupları için akreditasyon başvuruları yapmaları hususunda açıklama yaptı.

G20 Liderler Zirvesi’ni izleyecek basın mensuplarının akreditasyon başvuruları
G20 Liderler Zirvesi’ni izleyecek basın mensuplarının akreditasyon başvuruları Admin
Advert

 Aziz Budak-

Konuyla ilgili Şanlıurfa İletişim İl Müdürlüğü yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“G20 Zirvesi’nin icra edileceği INTEX Osaka Fuar Merkezi içinde yer alan IMC (Uluslararası Medya Merkezi), 27 Haziran 2019 Salı günü saat 08.00 ile 30 Haziran Pazar günü saat 12.00 arasında basın mensuplarının kullanımına açık olacaktır.

Bu bağlamda, anılan etkinliği izlemek isteyen basın mensuplarının akreditasyon başvuruları internet üzerinden iki aşamada gerçekleştirilecektir.

Medya Kuruluşlarının 02 - 26 Nisan 2019 tarihleri arasında, basın mensuplarının ise 8 Nisan - 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında aşağıda belirtilen linkten akreditasyon başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Medya Kuruluşları, akreditasyon ile ilgili başvuru bağlantısına https://press201906.ac-g20osaka.go.jp/media/cert/group/userregistration?lang=en adresinden, basın akreditasyonu ile ilgili ayrıntılı bilgilere ise https://www.g20.org/en/media/accreditation/ adresinden ulaşabilecektir.

Medya Kuruluşları, kuruluşlarının akreditasyon sürecinden sorumlu bir kişi (Basın Akreditasyon Sorumlusu) görevlendireceklerdir. Serbest çalışan gazeteciler, bağlı oldukları medya kuruluşları aracılığıyla akreditasyon kartına başvuracaktır. Bağlı olmayan serbest gazeteciler Medya Organizasyon Kaydı için ayrı ayrı başvuracaktır.

Basın Akreditasyon Sorumluları, medya kuruluşları başarılı bir şekilde kaydolduktan ve onaylandıktan sonra akreditasyon kartına başvuru yapmak için bir bağlantı (URL) içeren bir e-posta alacaktır.

Japon yetkililerden alınan, medya kuruluşu akreditasyonu ve basın mensupları akreditasyonu konusunda açıklayıcı bir belge ekte yer almaktadır.

Basın akreditasyonuna ilişkin sorular ise, +81-50-3646-8620 telefon numarasına ve http://accreditation@inquiry201906.ac-g20osaka.go.jp eposta adresine iletilebilecektir.

Zirve Sekretaryasının Basın Sorumluları Yuji KUBO ve Mei MURAKAMI olup medya akreditasyonu ile ilgili bilgilere +03-5501-8503 telefon numarası ve http://g20.japanpress@mofa.go.jp eposta adresinden ulaşılabilecektir.Saygıyla duyurulur.”

urfa çağdaş şanlıurfa G20 liderler zirvesi cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlık akreditasyon uyarı osaka japonya
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı