Advert
Advert

Vekil Özcan Bilim Şenliğinde Kurdele Kesti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Ankara Suudi Arabistan Okulu’nun Bilim Şenliğinin açılışına katıldı.

Vekil Özcan Bilim Şenliğinde Kurdele Kesti
Vekil Özcan Bilim Şenliğinde Kurdele Kesti Admin
Advert

Türkiye -Suudi Arabistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Ankara’da bulunan Suudi Arabistan Okulunun Bilim Şenliği açılışına katılarak, Suudi Arabistan Büyükelçisi Adel Siraj Saleh Merdad’ın yanı Sıra Amman, Lübnan, Fas ve Tunus ülkelerinin Büyükelçileri ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Türkiye -Suudi Arabistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ve beraberindekiler açılış kurdelesini kestikten sonra Ankara’da bulunan Ankara Suudi Arabistan Okulunu burada bulunan bir grup öğretmen ve öğrencilerden okulları hakkında bilgiler aldı.

İngilizce adı-Saudi schools in Ankara olan Ankara Suudi Arabistan Okulunun yıl sonunun gelmesi ile birlikte öğrencilerinin yapmış olduğu bilim şenliği uygulamalarını yerinde görmek ve izlemek üzere gerçekleşen sergi açılışında konuşan Türkiye -Suudi Arabistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, okulun derslik ve laboratuvarlar bakımında örnek olduğunu belirterek sınıfları da gezdiklerini ve daha sonra akıllı tahtaların derste kullanımı uygulamalı bir şekilde örneklerle gördüklerini ifade ederek bu okulun örnek bir okul olduğunu vurguladı.

Türkiye -Suudi Arabistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ve beraberindeki Büyükelçiler daha sonra Ankara Suudi Arabistan Okulu öğrencilerinin yapmış oldukları bilim şenliğini stantlarını gezerek yapılan projeler hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgiler aldılar.

Türkiye -Suudi Arabistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Ankara Suudi Arabistan Okulunun hem yerinde görmek hem de yıl sonunun gelmesi ile birlikte öğrenciler tarafından yapılan yıl sonu bilim şenliğinin açılışına katılmak amacıyla bu ziyaretin gerçekleştirildiğini belirtti.

Dr. Halil Özcan Ankara Suudi Arabistan Okulu Türkiye -Suudi Arabistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Suudi Arabistan Büyükelçisi Adel Siraj Saleh Merdad’ın yanı Sıra Amman Lübnan Fas ve Tunus ülkelerinin Büyükelçileri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı