Advert
Advert

BYEGM’den Akreditasyon uyarısı

25 Mayıs’ta Brüksel’de düzenlenecek “Nato Devlet ve Hükümet Başkanları zirves”i ile 11 Mayıs tarihinde Londra düzenlenecek “Somali Konferansı” için programlar için Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü Akreditasyon uyarısı yaptı.

BYEGM’den  Akreditasyon uyarısı
BYEGM’den  Akreditasyon uyarısı Admin
Advert

BYEGM tarafından Brüksel ve Londra’da düzenlenecek programlar için şu açıklama yapıldı.

NATO DEVLET VE HÜKÜMET BAŞKANLARI ZİRVESİ

(25 Mayıs 2017, Brüksel

 25 Mayıs 2017 tarihinde Brüksel’de düzenlenecek “NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi”ni takip etmek isteyen basın mensuplarının, akreditasyon başvurularını online olarak https://my.hq.nato.int/ adresi üzerinden 11 Mayıs 2017 günü TSİ 19:00’a kadar tamamlamaları gerekmektedir. Başvurulara ilişkin oluşabilecek sorular natoaccreditations@hq.nato.int e-posta adresine yönlendirelebilecektir.

            Avenue du Bourget, 42, 1130 adresinde oluşturulacak Basın Merkezi 24 Mayıs 2017 tarihinde hizmet vermeye başlayacaktır. NATO’nun Medya Koordinatörü olarak Damien Arnaud görevlendirilmiş, kendisine +3227075041 numaralı telefondan ulaşılabileceği bildirilmiştir. Brüksel’i ziyaret edecek basın mensuplarının vize işlemleri ve konaklama düzenlemelerini kendilerinin yapmaları gerekmektedir.

SOMALİ KONFERANSI

(11 Mayıs 2017, Londra)

 11 Mayıs 2017 tarihinde Londra’da düzenlenecek “Somali Konferansı”nı takip etmek isteyen basın mensupları, 4 Mayıs 2017 tarihi gece yarısına kadar www.fcomediaaccreditation.com/Somalia adresinden akreditasyon işlemlerini gerçekleştirebilecektir.

 Basın mensupları, medya düzenlemelerine dair olabilecek sorularını Somaliaconference2017media@lancastcrhouse.gov.uk adresine iletebileceklerdir.

 Saygıyla duyurulur.

Urfa Çağdaş BYEGM Akreditasyon uyarısı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı