Advert
Advert

Belediye’nin Karataş Ailesine işkencesi

Şanlıurfa’nın Paşabağı Mahallesi’nde Mahmut Karataş isimli vatandaşdan belediye ye büyük sitem. Karataş’da belediye ye çağrı yaparak, “Evimi ya kamulaştırın ya da bırakın evimi yapayım.” Dedi.

Belediye’nin Karataş Ailesine işkencesi
Belediye’nin Karataş Ailesine işkencesi Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Paşabağı Mahallesi 726. Sokak No:10’da bulunan metruk evini yıkarak düzgün bir ev yapıp içinde oturma hayallerini kuran Mahmut Karataş isimli vatandaş Belediye’den aldığı cevapla şoka uğradı.

Metruk evde çocukları ve annesi ile perişan halde yaşadıklarını anlatan Mahmut Karataş, “Yaşadığımız ev harabe şeklinde, burayı yıkarak yeni bir ev yapıp insanca yaşayalım diye Belediye’ye müracaat ettik. Belediye buranın kamulaştırılacağı nedeniyle ev yapmamıza izin vermedi. Bizde evimizi kamulaştırın önümüzü görelim diye tekrar dilekçe yazdık. Bize verilen cevapta “Fen İşleri Daire Başkanlığınca programa alınması durumunda, yol güzergâhında imar planına göre yolda kalan taşınmazların kamulaştırılması için gerekli çalışmalar yapılacaktır.” Diye yazı gönderildi. Peki ne zaman programa alacaksınız dediğimizde kimse bir şeyler bilmiyor. Belediyenin bu tutarsızlığı yüzünden evimizi yapamıyoruz. Belediye evimizi kamulaştırmıyor. Yetkililere bu duruma bir an önce el atsınlar evimi ya kamulaştırsınlar, ya da bıraksınlar evimi yaparak huzur içinde yaşayalım.” Diye sitemini dile getirdi.

urfa çağdaş şanlıurfa paşabağı ev yıkma kamulaştırma belediye sitem
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı