Advert
Advert

Direksiyon sınavında skandal

Şanlıurfa’da hafta sonunda gerçekleşen direksiyon sınavında yaşanan keyfi uygulamalar, sürücü adaylarının tepkisine neden oldu. Hiçbir mazeret gösterilmeden bazı sürücü adaylarının keyfi bir şekilde sınavda bırakıldığı iddia edildi.

Direksiyon sınavında skandal
Direksiyon sınavında skandal Admin
Advert

Şanlıurfa’da 3 merkez ilçede ve hafta sonları gerçekleştirilen direksiyon sınavlarında yaşanan keyfi uygulamaya tepkilere neden oldu. Çevre yolunda gerçekleşen direksiyon sınavında bazı sürücü adaylarının keyfi uygulamalar ile sınavda bırakıldığı iddia edildi.

Direksiyon sınavlarında görev alan Öğretmenler, her görev aldığı sınav başına 2 bin TL almak için sürücü adaylarını sınavda bıraktıkları iddia edildi.

Hafta sonu gerçekleşen direksiyon sınavında birçok sürücü adayı sınavda kaldı. Direksiyon sınavında yaşanan keyfi uygulamalar sürücü adaylarının tepkisine neden oldu.

Direksiyon sınavına giren bir kursiyer, öğretmenlerin keyfi olarak kendisini sınavda bıraktığını ileri sürerek, öğretmenlerin sınav başı daha çok para almak için öğrencileri sınavda bıraktığını iddia etti.

urfa çağdaş şanlıurfa direksiyon kursu direksiyon sınavı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı