Advert
Advert

Şanlıurfa için seyahat kısıtlaması kaldırıldı. 4 Gün Sokağa çıkma yasağı yok

Son Dakika Haberi; 81 İl Valiliğine gönderdiği 'Şehir Giriş, Çıkış Tedbirleri' genelgesi ile büyükşehir statüsünde yer alan Adana, Denizli, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Mardin, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon olmak üzere toplam 9 ilde hava, kara ve deniz yoluyla yapılacak giriş/çıkış kısıtlaması bu gece saat 24.00'dan itibaren kaldırıldı.

Şanlıurfa için seyahat kısıtlaması kaldırıldı. 4 Gün Sokağa çıkma yasağı yok
Şanlıurfa için seyahat kısıtlaması kaldırıldı. 4 Gün Sokağa çıkma yasağı yok Admin
Advert

Genelgeyle ayrıca, Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 ilde ise şehir giriş-çıkış kısıtlamasının ise devam edeceği bildirildi.

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Şehir Giriş - Çıkış Tedbirleri( Seyahat Kısıtlaması) konulu yeni bir genelge gönderdi

'GİRİŞ VE ÇIKIŞ KISITLAMASI 9 İLDE KALDIRILDI, 15 İLDE DEVAM EDİYOR'

Bakanlığın valiliklere gönderdiği genelgeye göre, Adana, Denizli, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Mardin, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon olmak üzere toplam 9 ilde seyahat kısıtlaması bu gece - saat 24.00’den itibaren sona erecek. Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 İlde ise şehir giriş-çıkış kısıtlaması uygulamasına devam edilecek.

ŞANLIURFA'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILDI 

Bu çerçevede; Şanlıurfa 16-17-18-19 Mayıs 2020 tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından da muaf tutulmuştur.

urfa çağdaş şanlıurfa seyahat kısıtlama sokak yasak tedbir
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı