Advert
Advert

Şanlı Gençlik 2015-2016 sezonunun stresini attı

Sarı Yeşilli ekibin ligde kalmasında yaz, kış demeden her zaman destek veren Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Urfam Konukevi'nde düzenlenen sıra gecesinde biten sezonun stresini attılar.

Şanlı Gençlik 2015-2016 sezonunun stresini attı
Şanlı Gençlik 2015-2016 sezonunun stresini attı Admin
Advert

Şanlıurfaspor’a bir sezon boyunca hiçbir deplasmanda yalnız bırakmayarak destek veren Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri Urfamkonuk evinde düzenlenen sıra gecesi ile stresli ve yorucu geçen bir sezonun ardından doyasıya eğlendiler.

Başkanlığını Kerim Aktosun, tribün liderliğini İsmail Aslan’ın yaptığı Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği dün akşam görkemli bir organizasyona imza attı. Urfam Konuk evinde düzenlenen geceye, Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Yeniurfa Gazetesinden Mehmet Er, Şanlıurfa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ömer Dodanlı, Şanlıurfa Olay Gazetesi Haber Müdürü Aziz Budak, Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Düzenlenen gecede Şahap saz grubu ve Halil Doğan söyledikleri Urfa türküleri ile geceye renk kattılar.

Geceye katılan davetlilere Şanlıurfaspor forması Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği kaşkolleri hediye edildi.

Zorlu geçen sezonun ardından düzenlenen sıra gecesinde bir konuşma yapan Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun, Bu güzel gecede bizleri onure eden Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a çok teşekkür ederiz, Dernek olarak her zaman yanımızda olduğun için seninle gurur duyuyoruz. Dedi.

Başkan Aktosun sözlerini şöyle sürdürdü: “Şanlıurfaspor taraftarları olarak bu sezon çok zor günler geçirdik. PTT 1. Lige çıktığımızdan bu yana küme düşme korkusunu hiç bu kadar yakından hissetmemiştik. İnşallah önümüzdeki yıl böyle stresli bir sezon yaşamayız. Şanlıurfaspor’u PTT 1. Lig de şampiyon olarak Süper Lige çıkması için taraftar olarak ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazırız.

BİZ SARI YEŞİLLİ EKİBİN RENKLERİNE VE ARMASINA AŞIĞIZ.

Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Sadece maç esnasında değil, her ortamda sarı yeşilli takımımızı savunuyor ve destekliyoruz. Bu yolda bize destek veren yanımızda olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. ”dedi.

 

urfa çağdaş şanlı gençlik taraftar sıra gecesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı