Advert
Advert

EYT sayısı 400 binin üzerinde

Eytader Ak parti milletvekili Mustafa Esgin’i ziyaret ederek 4447 sayılı yasanın düzenlenmesi için destek istedi. Yasayı enine boyuna konuşan Eytader yönetim kurulu ve Mustafa Esgin, konunun çözüm noktalarını bulmaya çalıştı.

EYT sayısı 400 binin üzerinde
EYT sayısı 400 binin üzerinde Admin
Advert

Genel başkan Nalân Esmeray; bu konuda yıllardır çalışma yapılmasını bekleyen 1.300 Bin, (Bir Milyon Üç Yüz Bin) EYT’linin acısını Mustafa Esgin ile paylaştı.

Eyt'lerin ABO ve 4447 sayılı yasayla meydana gelen sorunlarını anlatan Nalan Esmeray;

 "Ülkemizde 3 milyon insan süreç içerisinde mağdur oldu. Şuan 1.300 bin insan ciddi manada sıkıntı içerisinde. İstatistiklerimize göre 2019 da emekli olması gerektiği halde, emekli olamayan ‘EYT’li sayısı 400 binin üstünde. Kanun aleyhe geriye yürütemediği halde 4447 sayılı SGK geriye yürümüş ve bu mağduriyetlere vesile olmuştur. TBMM'nin bu yanlıştan el birliği ile bir an önce dönmesini talep ediyoruz " dedi.

Ziyarette Ak Parti Milletvekili Mustafa Esgin, Eytader’in kurulmasından memnuniyet duyduğunu ve yasanın düzenlenmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Genel başkan Nalan Esmeray " Amacımız Eyt davasını siyasallaşma dan sadece mağdur kaderdaşlarımızı koruyup kollayarak ve bütün dinamiklerle eşit yakınlıkta sorunu çözmektir. 8 Eylül de TBMM de siyasilerle görüşeceğiz. Hergün tag çalışması yaparak sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 15 bin tag atıyoruz ekibimizle Eytader olarak. Facebook ve twitter dan Eyt li kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz" diyerek devam etti.

Urfa çağdaş şanlıurfa eyt emeklilik yaşa takılma eytader sıkıntı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı