Advert
Advert

TGT’dan Uğur Işılak konseri

TGT Şanlıurfa İl Temsilciliği bugün ünlü sanatçıların katılacağı konserle açılıyor. Şanlıurfa kent müzesi önünde verilecek muhteşem konser saat 17’00’de.

TGT’dan Uğur Işılak konseri
TGT’dan Uğur Işılak konseri Admin
Advert

Türkiye Gençlik Teşkilatı Şanlıurfa İl Temsilcisi Mahmut Dağ, ‘Bu akşam saat 17.00’da yapılacak açılışta ünlü sanatçı Uğur Işılak, Abdurrahman Önün ve Ali Sinanoğlu konser verecekler. Ben bütün Şanlıurfa halkımızı bu güzel konsere bekliyoruz. Türkiye Gençlik Teşkilatı (TGT) olarak gençlerimize spor dalında, madde bağılılığı ile mücadele hakkında bu şubemizi açmış bulunmaktayız. Açmış olduğumuz bu şubemizin Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun diyorum.

TGT Şanlıurfa İl Temsilciliğinin açılışı için Şanlıurfa’ya gelen, Türkiye Gençlik Teşkilatı Kadın Kolları Genel Başkanı Belma Kaya ise, “Bugün Ankara’dan Urfa’ya misafir olduk. Buradaki il ve ilçe başkanlarımızla güzel bir açılışa imza atacağız inşallah. Buradaki arkadaşlarımızın yapmak istedikleri çok güzel projeler var. İnşallah bu projeler gerçekleşir.” Dedi.

Kaya, Şanlıurfa’ya ürkerek geldiğini, medya’da görünün Urfa’nın Urfa olmadığını, buraya geldiğinde sanki Ankara’nın Çankaya semtine geldiğini, Urfa’nın muhteşem ve çok gelişmiş bir şehir olduğunu , Urfa’ya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

TGT Şanlıurfa Kadın Kolları İl Başkanı Esra Yılmaz ise yaptığı açıklamada, “Bizim Teşkilatımız 2014 yılında kurulan bir gençlik teşkilatı. Bizim teşkilatımız gençlerin kullandığı uyuşturucu ile mücadele amaçlı bir teşkilat. Biz işin siyasi tarafından ziyade gençlere ne gibi bir yardımımız olur diye projeler üretmek için buradayız. Bugün Peygamberler şehrimizde misafirlerimiz ağırlamaktan onur duyuyoruz.” Diye konuştu. (Aziz Budak -Fatma Keber)

TGT Şanlıurfa Şubesi açılışını Genel Başkan Hakan Polat yaptı

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı