Advert
Advert

- Dicle Elektrik'in ödeme merkezleri hafta sonu da açık

Dicle Elektrik, 31 Ekim’de sona erecek ‘Kaçırılmayacak fırsat’ kampanyasının gördüğü yoğun talep sebebiyle ödeme merkezlerini tüm illerde cumartesi, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mardin’de ise cumartesinin yanı sıra pazar günü de açık tutacak.

- Dicle Elektrik'in ödeme merkezleri hafta sonu da açık
- Dicle Elektrik'in ödeme merkezleri hafta sonu da açık Admin
Advert

31 Ekim’de sona erecek ‘Kaçırılmayacak fırsat’ kampanyasının gördüğü yoğun talep sebebiyle Dicle Elektrik, ödeme merkezlerini tüm illerde cumartesi günü 08.00-18.00 saatleri arasında, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mardin’de ise cumartesinin yanında Pazar günü de açık tutarak vatandaşlara hizmet edecek.
Enerji şirketinden alınan bilgiye göre, 25 Eylül’de başlatılan ‘Kaçırılmayacak fırsat’ kampanyası ile 31 Aralık 2016 tarihinden önceye ait elektrik borcu bulunanlar, gecikme bedelini ödemedikleri gibi toplam elektrik borçlarında ise yüzde 70’e varan indirimden yararlanıyorlar. 31 Ekim Salı günü mesai bitimi ile birlikte sona erecek kampanyadan yararlanmak isteyenler için Dicle Elektrik Müşteri Hizmetleri ödeme merkezleri hafta sonu da açık tutulacak. Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mardin’de ödeme merkezleri hem cumartesi, hem de pazar günü 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet verirken, Batman, Siirt ve Şırnak’taki ödeme merkezleri ise cumartesi günü aynı saatlerde hizmet verecek.

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Dicle Elektrik kampanya ödeme elektrik borç hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı