Advert
Advert

Ekinci’den Cumhuriyetin 100.Yıl I Kutlama Mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Ekinci’den Cumhuriyetin 100.Yıl I Kutlama Mesajı
Ekinci’den Cumhuriyetin 100.Yıl I Kutlama Mesajı Admin
Advert

Başkan Ekinci mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurtuluş mücadelemizle temelleri atılan Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Aziz milletimiz, yokluk içerisinde verdiği varlık mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı'nı, destansı bir zaferle taçlandırarak Türk milletinin iradesine hiçbir zaman pranga vurulmayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu şanlı zaferin ardından kurulan Cumhuriyet; kanlarıyla, canlarıyla bu topraklara vatan mührünü vuran ecdadımızdan bize kalan en büyük mirastır. Ecdadımızın 100 yıl önce büyük bedeller ödeyerek kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesillerle her geçen gün daha da güçlenmeye, gelişmeye ve kalkınmaya devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın "Türkiye Yüzyılı" Vizyonuyla, en büyük güvencemiz olan birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sımsıkı sarılarak; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak için var gücümüzle çalışacak, maziden atiye uzanan güçlü ve büyük Türkiye hedeflerimize yürüyeceğiz.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere istiklal mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun”

urfa çağdaş viranşehir kurtuluş mücadelesi 100. yıl
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı