Advert
Advert

Doğtaş, Şanlıurfa’daki ikinci mağazasını açtı

Mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş’ın, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı devam ediyor. Nisan ayı içerisinde 6 Exclusive mağaza açacak olan Doğtaş’ın, Şanlıurfa’daki 1350 m2 büyüklüğündeki ikinci mağazası da hizmete başladı.

Doğtaş, Şanlıurfa’daki ikinci mağazasını açtı
Doğtaş, Şanlıurfa’daki ikinci mağazasını açtı Admin
Advert

8 Nisan Cuma günü gerçekleşen yeni Doğtaş Exclusive mağazasının açılışına; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Doğtaş CEO’su Hulusi Acar, Doğtaş yöneticileri, çevre illerdeki Doğtaş bayileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta, Doğtaş’ın yurtiçi ve yurtdışı mobilya pazarına yönelik stratejisi doğrultusunda hızla büyüdüğünü ifade eden Doğtaş CEO’su Hulusi Acar; “Müşteri odaklı yönetim anlayışımız, uzun yıllara dayanan deneyimlerimiz, tasarımda farklılaşan, trend belirleyen koleksiyonlarımız, elde ettiğimiz başarılar ve aldığımız ödüllerle heyecanlı yolculuğumuza devam ediyoruz. Yurtiçinde 141, yurtdışında 51 noktadaki Doğtaş Exclusive konsept mağazalarımızda, farklı bir müşteri deneyimi yaşatarak, ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bu ay 6 yeni mağazamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Bugün Şanlıurfa’daki ikinci mağazamızın hizmete girmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'teki ikinci mağazamızı açtık. Önümüzdeki haftalarda ise; Yozgat, Lüleburgaz, İzmir ve Bingöl’de yeni mağazalarımız açılacak. 2016 yılına güzel bir başlangıç yaptık, devamının da öyle olmasını diliyorum." dedi.


 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı