Advert
Advert

Başkan Ertekin, “11 Nisan hepimize kutlu olsun”

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Ertekin, “11 Nisan hepimize kutlu olsun”
Başkan Ertekin, “11 Nisan hepimize kutlu olsun” Admin
Advert

Başkan Ertekin mesajında şu ifadelere yer verdi. “Şanlıurfalılar, 11 Nisan 1920'de, millî amaçlar uğruna, kısıtlı imkânlara rağmen birlik ve beraberlik içerisinde yaptığı onurlu, anlamlı ve soylu bir mücadelenin sonunda, tarihte, kendi kendini kurtaran şehirlerden birisi olma onurunu yaşamış, bu kahramanlıklarının neticesinde de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce Urfa’ya “Şanlı” unvanı verilmiştir.

Şanlıurfa halkının, düşman işgalinden kurtuluşunda gösterdiği kendi kendine yetme başarısını, kentimizin sanayisinin ve ticaretinin de gelişmesinde gösterecek güce sahiptir. Şanlıurfalılar ilimizi, Türkiye de ki sosyoekonomik gelişmişlik sıralamasını daha iyi seviyelere taşıyacak mücadeleyi de verecektir. Ayrıca, ilimizin, 11 Nisan'da Şanlıurfa'nın kurtuluş gününde İstiklal Madalyası'nı alması bizleri oldukça mutlu etti. Bu büyük onurun ilimizin vermiş olduğu şanlı mücadelenin 96'ncı yıldönümü kutlamalarında bizlere verilmesi de ayrı bir önem taşımaktadır. Bizler, 11 Nisan Kurtuluş Günü'nde ecdadımızın hak ettiği istiklal madalyasını almanın haklı gururunu yaşamış olacağız, bu onur tüm Şanlıurfalılarındır. İlimize hayırlı olsun.

Bu vesile ile şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Cenab-ı Haktan rahmet diliyoruz. 11 Nisan Kurtuluş Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi.

şutso sabri ertekin şanlıurfa 11 nisan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı