Advert
Advert

Müdür Bilici’den Muhtar Aslan’a ziyaret

Şanlıurfa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici Paşabagı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslanı ziyaret ederek mahalledeki ailelerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Müdür Bilici’den Muhtar Aslan’a ziyaret
Müdür Bilici’den Muhtar Aslan’a ziyaret Admin
Advert

 Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan’ı ziyaret ederek karşılıklı istişsarelerde bulundu.

Müdür Bilici, ziyareti esnasında Muhtar Aslan ile istişare ederek; Şanlıurfada,Toplumsal değerler çerçevesinde bireyi ve aileyi güçlendirmek, sosyal hizmetler sunmak; sosyo-ekonomik kalkınmaya katkı sağlamak hedefiyle istihdamı artırmak , çalışma hayatını düzenleyen, denetleyen tedbirler almak ve sosyal güvenlik sisteminin etkinliğini sürdürmek için var olduklarını söyledi.

Bilici; vazifemiz ve önemli olan, Ailenin güçlü,bireyin mutlu olduğu, çalışan ve üreten  toplumun devamlılığını sağlamalıyız. Dedi.

Muhtar Aslan ise ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Müdür Bilici'ye mahalle adına teşekkür etti.

Muhtar Aslan, Müdür Hasan Bilici'nin her zaman mahallemizdeki ailelerin sorunlarını çözmek için daima yanımızda olduğu yönlendirilen her ailelere her türlü kanunlar çerçevesinde yardımcı olduğunu aktardı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ile Paşabagı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan her iki kurum arasında bundan sonra devamlı işbirliği yapılacağını vurguladılar.

Ziyaret, Paşabağı mahalle muhtarlığı önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

urfa çağdaş şanlıurfa sosyal çalışma aile bakanlık müdür hasan bilici paşabağı muhtar aslan destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı