Advert

3 D Bayan Kuaför Salonu takdir toplamaya devam ediyor.

İşaret Dili Gönüllüleri İşaret Dili Eğitmeni ve tercümanı Sevil Sancar, 3D Bayan Kuaför Salonunun ücretsiz olarak başlattığı “Engellilerin, yaşlıların, köy okulunda kuaför yüzü görmeyen miniklerin, saç kesim ihtiyaçlarını gidermek” için sosyal medya platformunda engellilere seslenerek gönüllerde taht kurdu.

3 D Bayan Kuaför Salonu takdir toplamaya devam ediyor.
3 D Bayan Kuaför Salonu takdir toplamaya devam ediyor. Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Karaköprü’de hizmet veren 3 D Bayan Kuaför Salonunun ücretsiz olarak Engellilerin, yaşlıların, köy okulunda kuaför yüzü görmeyen miniklerin, saç kesim ihtiyaçlarını gidermek için başlattığı kampanya gönülleri fethetti.

İşaret Dili Gönüllüleri İşaret Dili Eğitmeni ve tercümanı Sevil Sancar, 3D Bayan Kuaför Salonunun ücretsiz olarak başlattığı kampanyayı sosyal medya aracılığıyla işaret dili ile tanıtması büyük takdir topladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sevil Sancar, şu ifadelere yer verdi.

“Daima gönüllülük esaslı çalıştım. Ve biraz olsun bir şeyleri başarmışsam eğer, gönüllülüğü hayat felsefem edindiğim içindir. Engellilerin, yaşlıların, köy okulunda kuaför yüzü görmeyen miniklerin, saç kesim ihtiyaçlarını gidermek hep hayalimdi.  

Ve bu hayalimi gerçekleştiren gönüllü insanların olduğunu bilmek, görmek ve duymakla öyle mutlu oldum ki.

Şanlıurfa Karaköprü, 3D Bayan Kuaför Salonu, Ömer Faruk Kılıç gönüllülük esaslı çalışmalarıyla bunları yapıyor ve gerçekten takdire şayan. Tüm ekibi Gönülden tebrik ederim...

Bütün engelliler için 3D Bayan Kuaför salonunda saç kesimi, gönüllerince verdikleri karar doğrultusunda ücretsizdir.

Mesleği hobi olarak devam eden Bir kuaför olarak iyi bilirim ki, müşteri daima güler yüzlü ve titiz kuaförleri tercih eder. Ve Kuaför seçiminizde, Güler yüzlü bu ekibi tercih ederek, ziyaret etmeyi ihmal etmeyin derim.”

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü 3 d kadın kuaför engelli sevil sancar işaret dili
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı