Advert

Eyyübiye belediyesi talepleri bir bir yerine getiriyor.

Eyyübiye Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsaldaki ibadethanelerin ihtiyaçlarını bir bir karşılamaya devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ibadethanelerin halı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Eyyübiye belediyesi talepleri bir bir yerine getiriyor.
Eyyübiye belediyesi talepleri bir bir yerine getiriyor. Admin
Advert

Eyyübiye Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsaldaki ibadethanelerin ihtiyaçlarını bir bir karşılamaya devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ibadethanelerin halı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi ilçe merkezi ve kırsalda sosyal yardım faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla bir yandan yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan ibadethane ve taziye evlerinin de halı ihtiyacına cevap veriyor. Kurulan tespit komisyonu ile belediyeye ulaşan talepler hızlı bir şekilde yerine getirilirken vatandaşlar Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Eyyübiye Belediyesi sosyal Yardım İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak, Bulduk, Dolutepe, Yayla, Selmani Farisi Camii ve Hayati Harrani mahallesindeki ibadethanelere halı yardımında bulundu.

Taleplerinin karşılanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren bölge sakinleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa eyyübiye ibadethane temizlik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı