Advert
Advert

Cumhurbaşkanımız Urfa’ya teşekkür için gelecek

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa ile ilgili önemli müjdeler verdi. Bozdağ, tugayın şehir dışına taşınacağını açıklarken, Suruç ölüm yolunun da en kısa sürede bitirileceğini açıkladı. Bozdağ “Urfa’ya Sayın Cumhurbaşkanımız teşekkür için gelecek. İlçelerde hiç almadığımız ilçe var orayı da alınca teşekkür için gelecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın Urfa ile ilgili endişesi yok, fotoğraf çok net.”diye konuştu.

Cumhurbaşkanımız Urfa’ya teşekkür için gelecek
Cumhurbaşkanımız Urfa’ya teşekkür için gelecek Admin
Advert

Bakanlar cebi dolu geliyor.

Bozdağ, Bakanların Şanlıurfa’ya ziyaretlerine ilişkin CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın eleştirelir ile ilgili olarak “Bakanların bir ile gitmesi o ilin yararınadır. Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek geldi. Seçimden sonra Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz gelecek. Şanlıurfa’nın ekonomisine ve sanayisine ilişkin bir çalıştay yapacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki geldi ve ‘8 Milyon metrekarelik bir alanı değişik meslek erbabının yer ihtiyacını karşılamak üzere verdim gitti’ dedi. Şehir içinde işyerlerini buraya taşıyacaklar. Şanlıurfa-Suruç arası bölünmüş yol meselesi hızlandırıldı. Birecik’te boğaz köprüsü yapıyoruz şimdi o da hızlandı. Her bakan Şanlıurfa’ya bir eser katıyor. Bakanlığının eserlerini takip ediyor.  Şanlıurfa kazanıyor, bakanlar geldiği zaman cebi dolu gelir. Ne kadar çok bakan getirirsek Şanlıurfa’nın hayrına olur. Bundan sonra Şanlıurfa’ya bakanların biri gidecek biri gelecek. “dedi.

Cumhurbaşkanımız Urfa’ya teşekkür için gelecek

Cumhurbaşkanının seçimden önce  tekrar Şanlıurfa’ya geleceğine ilişkin bir soru üzerine Bozdağ “Yok öyle bir şey. Cumhurbaşkanımız büyükşehirlerde aday tanıtımı yaptı. 40 ilde aday tanıtımı yaptı. Arkasından da bu illerde miting yaptı. Endişe etmiş iki defa gelmiş gibi hava oluşturuluyor. Urfa’ya Sayın Cumhurbaşkanımız teşekkür için gelecek. İlçelerde hiç almadığımız ilçe var orayı da alınca teşekkür için gelecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın Urfa ile ilgili endişesi yok, fotoğraf çok net.”diye konuştu. 

Tugay şehir dışına taşınacak.

Tugayın yeri ile ilgili olarak Milli Savunma bakanı Yaşar Güler ile görüştüğünü belirten Bozdağ, “Tugay şehir dışına taşınacak. Millet bahçesini , belki de Türkiye’nin en büyük millet bahçesini için de Millet Kütüphanesi de olacak bir proje hayata geçireceğiz. 2 yıl içinde yeni bir anlayışla ele alıyoruz ve tugayı taşıyoruz”dedi.

Ceylanpınar’ın sorunu çözüyoruz

Bozdağ, “Ceylanpınar’da ciddi bir sorunumuz var. 40 dönüm arazi dağıtılmış. Satamazsınız, kiraya veremezsiniz denilmiş. İlgili yasanın 11.maddesini değiştireceğiz. Ceylanpınar’lı hemşehrilerimin bu sıkıntısına çare üreteceğiz” dedi.

DEM Parti ile Yeniden Refah birbirlerini besliyorlar

“Suruç’ta kazanma beklemiyorduk. Oyumuzu artarsa iyi olur diyorduk. Gelinen noktada çok farklı bir nokta var. Suruç’ta bizim canımız ciğerimiz. Cumhurbaşkanımız teşekkür için Şanlıurfa’yı teşekkür için ziyaret edecekler. Bazı ilçelerimizi de teşekkür için geldiğinde buluşturmayı  arzu ediyoruz. DEM Parti ile Yeniden Refah birbirlerini besliyorlar. Şanlıurfalılar ikisini de beslemeyecek. Şanlıurfa Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hesaplaşılacak bir il değildir. Hemşehrilerim bunu bana söylediler. Şanlıurfa’lı kardeşlerim olup biteni bizden daha iyi biliyorlar. Hesapları onlar bozacak. Bozova’da bizim, Halfeti de bizim,Hilvan da bizim diğer ilçelerde bizim. “

Yeniden Refah Partisi’ne verilen oylar DEM Parti’ye mi yarar?” sorusu üzerine Bozdağ, “Yeniden Refah Partisi’nin bazı ilçelerde birinci sıra meclis adayını bile çıkartma ihtimali yok. AK Parti’nin karşısında güçlü olan kim DEM Parti var. Onlara giden oylar kime yarayacak. Bazı ilçelerde yüzde 1 kazanma ihtimali yok. Şanlıurfa’da büyükşehirde sıkıntı yok. Bazı taşra ilçelerde oy geçişleri etkili olabilir. Allah için oyları bölmeyelim. Şanlıurfa için oyları bölmeyelim. Şanlıurfa’nın istikrara ihtiyacı var.  Şanlıurfa için Tayyip Erdoğan ve arkadaşları mı daha iyi şeyler yapar yoksa başkaları mı? Şanlıurfa’lıların Cumhurbaşkanımızın onları emanet ettikleri adaylara yürekten sahip çıkacaklarına inanıyorum. “dedi.

Bozdağ’ın açıklamaları şöyle:

140 Fabrika açılışa.

Şanlıurfa sanayileşme konusunda ümit veren bir şehir. Şanlıurfa’da 140 tanene fabrika açılışa hazır hale geldi ama OSB’lerde yer yok. Şanlıurfa OSB’nin istediği yeri onlara tahsis ediyoruz. Hem gıda OSB’de hem de diğer OSB’de genişleme alanını sağlamış olacağız. OSB’de yerlerin depo olarak kullanılmasına da izin vermeyeceğiz.

Bizim tek rakibimiz DEDAŞ

Şanlıurfa’nın en birinci sorunu sulamada kullanılan elektrik enerjisinin bedeli, Bizim Şanlıurfa’da rakibimiz yok. Bizim tek rakibimiz DEDAŞ.Yeni dönemde DEDAŞ ile ilgili konuda yeni adımlar atmak zorundayız. Maliye Bakanımız ile bunu konuştuk. Suların ve barajların üzerine GES yapma imkanı veriyor. Böylelikle suyun buharlaşması önlenecek, hem yenilenebilir  enerjide yeni adım atılacak.

Güzel bir birliktelik var

Her Çarşamba günü milletvekillerimiz ile biraraya geliyoruz. Şanlıurfa’nın sorunlarını müzakere ediyoruz. Bakan ziyaret edilmesi gerekiyorsa ziyaret ediyoruz. Güzel bir birliktelik var. Şanlıurfa birlikten kazanacak. Yerel yönetim, milletvekilleri ve merkezi hükümet el ele verdiğimiz zaman koşması daha iyi oyacak. Merkezi hükümetin büyük desteğine ihtiyacımız var. Şanlıurfa’da bu toplantıları paylaştığımız zaman büyük takdir aldık. Şanlıurfa’lı hemşehrilerimiz bize büyük destek verdi. Bizim amacımız bu oyları helal ettirebilmek.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı