Advert
Advert

Engelli Babanın isyanı “İş vermeniz için kendimi mi yakayım”

Yüzde 45 engelli ve 3 çocuk babası sara hastası Mustafa Küçükgergerli, “Uzun zamandır işsiz Bunalıma girmiş durumdayım. Özel sektör iş vermiyor, Şanlıurfa'nın bütün belediyelerine başvurdum ve Valiliğe kadar çıktım. Hiç bir gıda veya para yardımını kabul etmiyorum, tek isteğim kendim çalışıp çocuklarıma ekmeklerini götürmek.” Diye sitem etti.

Engelli Babanın isyanı “İş vermeniz için kendimi mi yakayım”
Engelli Babanın isyanı “İş vermeniz için kendimi mi yakayım” Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş/

Suriyelilerin Urfa’da istediği yerde dükkan açıp, iş yaptığı Şanlıurfa’da yüzde 45 engeli ve 3 çocuk babası aynı zamanda sara hastası olan Mustafa Küçükgergerli, Bütün Belediyelere ve Valiliğe başvuru yaptığını ve sizi arayacağız demelerine rağmen 4 Belediye ve Şanlıurfa Valiliği’nin bir engelli vatandaşına sahip çıkmadığını iddia etti.

Şanlıurfa’da Suriyelilere yetkililerin ses çıkartmadığını belirten Küçükgergerli, Valiliğin Özel Kalem Müdürü’nün geçenlerde biri kendini yakma teşebbüsünde bulundu ona yer verdik dedi. Bende mi kendimi yakayım diye yetkililere sitemde bulundu.

Küçükgergerli, “İş bulamayınca çok küçük bir seyyar arabası ile tatlı ve su satmak istedim. Pasajın oradaki sinemanın karsısında ve bu 4 belediye yârdim etmediği halde gelip, bu seyyarı buradan kaldıracaksın dedi zabıtalar aracılığıyla, oysaki bütün tatlılarımı satsam bile günlük kazanacağım 30- 40 lirayı geçmiyor zabıtalar onu da bana çok gördü.

Şimdi vicdan sahiplerine soruyorum ben adam engelliyim ve 3 çocuğum var. Özel sektörde iş vermiyorlar, belediyeler yardım etmiyor, Valilik yardım eli uzatmıyor,  günlük 30- 40 Liraya razıyım çocuklarıma ekmek götüreyim diye, küçük bir seyyar açıyorum onu da kaldıracaksın buradan diyorlar. Şimdi ne yapayım intihar mı edeyim, canıma mı kıyayım. Buradan bütün vatandaşlarımız şahit olsunlar ileriki günlerde canıma kıyarsam bilin ki bunun sebebi, bütün belediye başkanları ve Valiliktir. Dileğim zabıtalar bana karışmasınlar, eve parasız mı gideyim, çocuklarım ekmek isterse ne söyleyeceğim. Allah Rızası için yetkililerden yardım bekliyorum.”

urfa çağdaş şanlıurfa engelli vatandaş işsiz
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı