Advert
Advert

Ay ailesinden teşekkür

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Minik Kızımıza ses olun haberi üzerine, kaybolan ses cihazının bulunması ardından minik kızın babası Mustafa Ay, gerek sosyal paylaşım yapan ve haber sitelerinde haber yapan Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Ay ailesinden teşekkür
Ay ailesinden teşekkür Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Şanlıurfalılar “Minik Kızımıza ses olun” sloganı ile sosyal medyada rekor paylaşım yapılmıştı. Bu paylaşımarın ardından sevindirici haber geldi. Sağlıkçı bir kardeşimizin yerde bularak ailesine teslim etmesi ardından Baba Mustafa Ay, tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Sosyal Medya aracılığıyla tüm Şanlıurfalılara teşekkür eden baba Mustafa Ay şu ifadelere yer verdi;

“Sosyal medyanın gücü ve duyarlılığın birleşimi sonucu 4.günün sonunda nihayet hayırlı haber geldi, cihazımız bulundu, sağlıkçı bir ağabeyim arabayla geçerken yerde bulmuş. Bizi tanıyan tanımayan kim görüp duyduysa paylaştı, Urfada rekor paylaşım yapıldı. Bütün eş dost seferber oldu, herkes kendi çocuğuymuş gibi hareket etti, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, rabbim cümlenizden razı olsun. Ali BİLGİÇ Abim ve kendisi de işitme engelli olan Sevil SANCAR kardeşimin aracılığıyla Ajans Urfa yetkilisi Özlem DİKMEN ve Urfa Çağdaş gazetesinden Fatma KEBER kardeşlerimin yaptıkları haber için ayrıca teşekkür ederim”

urfa çağdaş ses cihazı kayıp cihaz bulundu sevinç mutluluk teşekkür
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı