Advert
Advert

Örnek İnsan Hüseyin Kıran

Şanlıurfa Birecikli Hayır Sever İş Adamı Hüseyin Kıran Memleketi Birecik ilçesinde her gün yapmış olduğu örnek davranışından dolayı halkın takdirini topluyor.

Örnek İnsan Hüseyin Kıran
Örnek İnsan Hüseyin Kıran Admin
Advert

Abdullah YİĞİT- Birecik

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, Memleketi Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde Yukarı Yeniçağ İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, Öğrenciler için Kırtasiye Malzemesi ve Anaokulu Öğrenciler için Getirmiş olduğu oyuncukları öğrencilere tek tek takdim etti.

Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, Yukarı Yeniçağ İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü M. Hanifi Kıran ve Yukarı Yeni Çağ [köy] Mahalle Muhtarı Nebi Caymaz, Yukarı Yeniçağ İlk Okulu ve Ortaokulu Anasınıfı öğrencilerini sınıfta ziyaret etti. Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran’nın yanında getirmiş olduğu oyuncukları tek tek öğrencilere takdim ettiler.

Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, Anasınıfı öğrencileri ile sohbet ederek oyuncaklarını takdim etmesinin ardından, “Sizler bizim geleceğimizsiniz, bizde hayırsever iş adamları olarak gücümüzün yettiği kadar her zaman ülkemizin, milletimizin, okullarımıza ve öğrencilerimize hizmet edeceğiz.  Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa birecik örnek işadamı hüseyin kıran yeni çağ mah öğrenci okul hediye
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı