Advert
Advert

ŞUSİAD Başkanı Mehmet Korkut Polat oldu

TRANSFOMAX ve Korkut Elektrik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı OSB katılımcı kurul Başkanı Endüstri Mühendisi Genç İş Adamı Mehmet Korkut Polat [ ŞUSİAD ] Şanlıurfa Sanayici ve İş insanları Derneği’nin yeni Başkanı oldu. Başkan yardımcısı ise İş Adamı İbrahim Yıldız oldu.

 ŞUSİAD Başkanı Mehmet Korkut Polat oldu
 ŞUSİAD Başkanı Mehmet Korkut Polat oldu Admin
Advert

Çağ63Haber/

ŞUSİAD Başkanı Mehmet Korkut Polat,  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kısa ismi ŞUSİAD olan Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak Şehrimizde bulunan Sanayici ve İş İnsanlarından müteşekkil bir dernek olarak çalışmalarımız devam ediyor.

Amacımız Şanlıurfa ilimize güzel projeler geliştirerek sanayici ve iş adamlarımızı birlik ve beraberlik içinde bir araya getirerek Şehrimizi Türkiye sanayisinde söz sahibi bir konuma getirmek için ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım tüm hızla çalışmalarımız devam etmektedir.

ŞUSİAD Başkanı olarak beni göreve layık gören çok değerli ŞUSİAD üyelerimize ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder onlara yakışır bir hizmet sunmak için gece gündüz çalışacağımı bildirmek isterim

 ŞANLIURFA İÇİN EL ELE DİYORUZ

 ŞANLIURFA İÇİN ŞUSİAD

 ŞANLIURFA ŞEHRİMİZİ SANAYİNİN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ.

urfa çağdaş şanlıurfa şusiad iş adamı mehmet korkut
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı