Advert
Advert

Dünyan'nın en uzun adamı soruları cevapladı-VİDEOLU-

Yeryüzünün en uzun insanı, eli en büyük insan ve ayağı en büyük insan olmak üzere 3 farklı dünya rekoru olan Sultan Kösen, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü’nde Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelirken, öğrencilerin ilgisi az oldu. Beden Eğitim Meslek Yüksek Okulu konferans Salonu’nda yapılan söyleşiye salonun büyük bölümü boş kaldı. Yaklaşık yarım saat süren söyleşi soru-cevap şeklinde geçerken, Sultan Kösen verdiği cevaplarla söyleşi boyunca izleyenleri güldürdü.

Dünyan'nın en uzun adamı soruları cevapladı-VİDEOLU-
Dünyan'nın en uzun adamı soruları cevapladı-VİDEOLU- Admin
Advert

SPOR DEYİNCE AKLIMA BASKETBOL GELİYOR

Öğrencilerin “Spor deyince aklınıza ne geliyor” sorusuna yanıt veren Sultan Kösen, “Spor deyince aklıma basketbol geliyor. Arkadaşlarla küçükken de oynuyorduk. Ben potayı tutuyordum, top ne geliyordu ne gidiyordu” şeklinde esprili bir yanıt verirken, salondakileri kahkahaya boğdu.

AYAKKABIMI TÜRKİYE’DE BULAMIYORUM

Gelen bir soru üzerine konuşan Kösen “Ben 60 numara ayakkabıyı giyiyorum. Bu numarayı Türkiye’de bulamıyorum. Bu nedenle ayakkabımı Almanya’da özel olarak yaptırıyorum” dedi.

MARDİN’İN GİRİŞİNDE BİR HEYKELİM OLSUN İSTERDİM

Öğrenciler tarafından gelen “Siz bir kültür mirasısınız. Sizin korunmanız için neler yapılıyor? Maddi ve manevi nasıl destekler sunuluyor” sorusu üzerine konuşan Sultan Kösen “ Devlet tarafından bana herhangi bir maddi destek yok ama bu kültür mirasını yaşatmak için Mardin’in girişinde bir heykelim olmasını isterdim” dedi.

2 TANE SİNEMA PROJEMİZ VAR

Söyleşide sinema hakkında gelen soru üzerinde sinema projelerini anlatan Kösen “2 tane sinema projemiz var. Biri Hollywood’da biri de Avusturalya’da. Şuan bunlar son aşamaya geliyor. İnşallah birkaç ay içerisinde başlayacağız” dedi.

 Soru-cevap şeklinde devam eden söyleşi yaklaşık yarım saat sürdü. Söyleşinin ardından öğrencilerle fotoğraf çeken Sultan Kösen, ardından salondan ayrıldı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı