Advert
Advert

Ceylanpınar Belediyesi’nden umutlarını kestiler

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesine bağlı Yoncalı Mahalle Muhtarı, belediyenin mahallelerine hizmet vermemesi nedeniyle mahalle yolunu kendi imkânlarıyla düzeltmeye başladı.

Ceylanpınar Belediyesi’nden umutlarını kestiler
Ceylanpınar Belediyesi’nden umutlarını kestiler Admin
Advert

Mehmet Toprak- Urfa Çağdaş/

Suriye sınırında bulunan Ceylanpınar İlçesine Bağlı Yoncalı Mahallesi sakinleri, Ceylanpınar Belediyesi’nden hizmet alamamaktan şikâyetçi.

Belediye’nin Mahallelerinde hiçbir çalışma yapmadığını belirten Yoncalı Mahalle Muhtarı İbrahim Talayhan, kendi traktörleri ve imkanları ile yollarını düzeltmeye başladı.

Sorunlarını defalarca belediyeye ilettiklerini belirten Mahalle Muhtarı İbrahim Talayhan şunları söyledi; “Mahallemiz Suriye sınırına çok yakın, biz belediyelerimizin orada yaptıkları çalışmaları görüyoruz. Yıllardır bizim Yoncalı Mahallemiz kendi kaderine terk edilmiş durumda. Suriye'ye verdikleri değerin yüzde birini bize vermiyorlar. Çocuklarımız kışın çamurun içinde okula gidiyor, okulun içinde ısıtıcılar yok çocuklar donuyor. Yine kendi imkanlarımızla soba kurup yakacak veriyoruz, sürekli elektrik sorunu yaşıyoruz, artık elektrik git gel yapa yapa beyaz eşyalarınız hepsi yandı. Bizim mahalleye gelen misafirlerin araçları ve bizim kendi araçlarımız, bu bozuk yolumuzda artık kullanılamaz hale geldiler. Ceylanpınar Belediyesi ve büyük şehir belediyesi bizim mahalleyi kaderine terk etmiş, bizlere üvey evlat muamelesi yapmaktalar. Ancak seçim yaklaştığında, berbat olan yollardan bizim köye gelip oy istiyorlar, gelirken sanki o yolları görmüyorlar. Bir taraftan Belediye, bir taraftan DEDAŞ bize darbe üstüne darbe vuruyor. Yazık insanlarımıza bizde bu yurdun insanlarıyız, yeter artık bizi görsünler. Burada sınır boyunda bir Yoncalı Mahallesi’ninde olduğunu unutmasınlar.”

urfa çağdaş şanlıurfa ceylanpınar yoncalı mah yol çalışma hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı