Advert
Advert

Başkan Çiftçi ‘den gazetecilerle iftar

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezindeki son iftar programında Şanlıurfa ve ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Çiftçi ‘den gazetecilerle iftar
Başkan Çiftçi ‘den gazetecilerle iftar Admin
Advert

Ramazan ayı boyunca kent merkezi ve tüm ilçelerde düzenlediği programlarla vatandaşları ayın maneviyatına uygun etkinliklerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki son iftar buluşmasını basın mensuplarına ayırdı. Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına katılım yoğun oldu.

Buluşmaya katılarak tüm basın mensuplarını selamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ramazan ayının Şanlıurfa'da bir başka güzel geçtiğini söyledi. İlçelerden de çok sayıda basın temsilcisinin katıldığı programda bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Büyükşehir Belediyesi'nin merkez ve 13 ilçede büyük yatırımlarla halka hizmet etmeye devam ettiğinin altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir olarak 13 ilçemizde birbirinden güzel programlarla vatandaşlarımızla buluştuk. Bugün de sürekli bir arada olduğumuz gazeteci arkadaşlarımızı ağırlayarak hem bayramlaşma hem de sohbet anlamında bir buluşma düzenledik. Ramazan ayında Şanlıurfa'ya yakışır bir duruş sergileyerek, kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, hayır sever vatandaşlarımız bir arada ve bir bütün olarak kenetlendi. Fakir fukarasını hiçbir zaman göz ardı etmedi. Bu anlamda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

BAYRAMLAŞMA SUKAY'DA YAPILACAK

Konuşmasında bayramlaşma programına da değinen Başkan Nihat Çiftçi, "Bayramın ikinci günü Büyükşehir Belediye Başkanlığımız SUKAY'da bayramlaşma programı düzenleyecek. Programımıza Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik, AK Parti milletvekillerimiz, AK Parti teşkilatımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız katılacak. Programımız bayramın ikinci günü saat 13.30'da yapılacak. Tüm halkımızı bu buluşmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

"BÜYÜKŞEHİR DURMADAN ÇALIŞMASINA DEVAM ETTİ"

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını Ramazan ayı içerisinde de sürdüğünün altını çizen Başkan Çiftçi, "Kurumumuz kent merkezi ile 13 ilçede durmadan çalışarak vatandaşına hizmet götürmeye devam etti. ŞUSKİ alt yapı da revizyonu gerçekleştirerek geleceği esas alan bir planlama ile çalışırken, Fen İşleri Daire Başkanlığımız asfalt serimine ağırlık verdi. Diğer yandan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımız dar gelirli ailelere ulaşmanın uğraşı içerisindeyken, tüm ekip arkadaşlarımız emeklerini vatandaşların rahatı için sarf etti. Tüm bu çalışmalarımız yine tempo arttırarak devam edecektir. Tekrardan katılım gösteren tüm basın mensuplarına teşekkür ederken halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" şeklinde konuştu.

GAZETECİLER VE YAZARLAR GAP SUKAY'I İNCELEDİ

İftar programının ardından Başkan Nihat Çiftçi, gazeteci ve yazarlarla birlikte GAP SUKAY'a geçerek son hazırlıkları yerinde gördü. SUKAY'a hayranlıkları dikkat çeken gazeteciler alanda görüntü alırken, program ilerleyen saatlerde sona erdi. 

urfa çağdaş şanlıurfa başkan çiftçi gazeteciler iftar Gap Şukay
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı