Advert
Advert

Urfalı polis memuru Adana'da canına kıydı

Mardin'de görev yaptığı sürede isteği dışında başka bir ile tayini çıkan polis memuru göreve başladığının ilk gününde intihar etti.

Urfalı polis memuru Adana'da canına kıydı
Urfalı polis memuru Adana'da canına kıydı Admin
Advert

Polis Mevzuat bilgilendirme sayfasından alınan bilgilere göre ataması tercih dışı olarak görev yaptığı Mardin'in Nusaybin ilçesinden Adana'ya çıkan ve önceki gün göreve başladığı gün henüz belli olmayan bir nedenle intihar eden polis memuru Mustafa Şen'in cenazesi memleketi Şanlıurfa'ya gönderildi. Polis memurunun yakınları hayatına son veren Mustafa Şen'in görev yaptığı ilçede, polis memurları arasında ipka dilekçelerinde yapılan ayrımcılık üzerine girdiği bunalım sonucunda intihar ettiğini öne sürdüler.

Mardin'in Midyat ilçesinde de emniyet teşkilatındaki ipka etme yerinde bırakma veya başka yerlere gönderilen polislerin eski yerlerinde kalmaları için verdikleri dilekçeler üzerinde polisler arasında farklı söylemlere yol açmıştı.

Midyat ve Nusaybin ilçelerinde İPKA talebinde bulunan polisler arasında ayrımcılığa gidildiği, bazı polislerin ayırımcılığa tabi tutulduğu ve bazı polislerin de talepleri dışında farklı yerlere zorla gönderildiği ortaya çıkmıştı. Rose habe ajansı

urfa çağdaş şanlıurfa polis intihar bunalım tayin
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı