Advert
Advert

Urfa’da vatandaşlar çok rahat, koronavirüs yokmuş gibi!

Şanlıurfada gün geçtikçe koronavirüs vaka sayılarında artış yaşanırken, Urfalı vatandaşlarda bu artışa aldırış etmeden, maske, sosyal mesafe ve fiziki mesafeyi hiçe saymaya devam ediyor.

Urfa’da vatandaşlar çok rahat, koronavirüs yokmuş gibi!
Urfa’da vatandaşlar çok rahat, koronavirüs yokmuş gibi! Admin
Advert

Tüm dünya da can almaya devam eden koronavirüs salgını etkisini sürdürmeye devam ediyor. Türkiye’de son zamanlarda Şanlıurfa dahil bazı illerde ciddi vaka artışları yaşanırken, artış nedenin vatandaşların kurallara riayet etmemesi oldu.

Şanlıurfa’da koronavirüs yayılma hızı artarken, Şanlıurfa valiliği tarafından en son alınan karara göre, 120 evin daha karantinaya alındığı bilgisi paylaşıldı. Şanlıurfa’da gün geçtikçe artan sayıya aldırış etmeyen vatandaşlar maske, sosyal mesafe ve fiziki mesafe kurallarına uymaması salgının yayılma hızına neden oluyor.

SADECE DENETİM NOKTALARINDA MASKE TAKILIYOR

Şanlıurfa koronavirüsten korunmaya yönelik maske takma zorunluluğu getirilmesine rağmen vatandaşlar sadece denetim noktalarından maske taktıkları görülürken, kimi vatandaşlar alınan kararlara uymayarak maskelerini çene altına indirirken, kimi vatandaş ise maskeyi koluna takarak kuralları hiçe saymaya devam ediyor. Koronavirüs  salgınında risk grubunda olan çocuklarında maske takmaması sağlıklarının tehdit altında olduğu görülüyor. Rose Haber Ajansı/

urfa çağdaş şanlıurfa korona virüs salgın vatandaş tedbir fiziki mesafe sosyal mesafe vaka artışı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı