Advert
Advert

ŞANMED Hastanesine ağır suçlama

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, Şanmed Hastanesi’nin yasa dışı olarak terörist tedavi ettiğini bir kez daha iddia ederek, bununla ilgili iki hastane çalışanının cezaevinde yattığını ve iki doktorun da denetimli serbestlikten dışarıda olduğunu söyledi. Gerekli soruşturmanın da Şanlıurfa Adliyesinde devam ettiğini vurgulayan Yazar, “Bunun aksini iddia eden varsa her türlü oturuma davet ediyorum” dedi.

ŞANMED Hastanesine ağır suçlama
ŞANMED Hastanesine ağır suçlama Admin
Advert

Urfa Çağdaş / Aziz Budak-

Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, Şanmed Hastanesi ile ilgili şok edici açıklamalarda bulundu. Şanlıurfa’da bazı hastanelerin haksız yere SGK tarafından sözleşmesinin feshedildiğini savunan Yazar, Şanmed Hastanesi hakkında da çarpıcı bir iddiada bulundu. Şanmed Hastanesi’nde teröristlerin yasa dışı yollarla tedavi edildiğini iddia eden Yazar, “Bununla ilgili Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bu soruşturma kapsamında Şanmed Hastanesinin 2 personeli mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir, 2 doktor da denetimli serbestlikten serbest kalmıştır. Bu olaya rağmen hastane yetkilileri, basın açıklamasında bulunarak, böyle bir şeyin olmadığını yalanlamışlardır. Ben de diyorum ki; Yalansa Urfa Adliyesindeki Şanmed Hastanesi ile ilgili dosya neyin nesidir? Diğer hastanelerin haksız bir şekilde SGK tarafından sözleşmesi feshedilirken, bu ağır suça rağmen Şanmed Hastanesine neden dokunulmamıştır?  Hastanenin büyük ortaklarından Dr. Ahmet İnan, AKP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olduğu için bu hastaneye göz yumulmuştur. Biz bu hastanede teröristlerin sadece bir kez tedavi edilirken yakalandıklarını biliyoruz, yakalanmayanların da sayısını bilmemekteyiz. Belki de söz konusu hastane uzun zamandır terörist tedavi ediyordu. Acaba bu hastaneye Ahmet İnan’ın dışında hangi AKP’liler savunmaktadır?  Ayrıca bu hastanenin de FETÖ Örgütü ile bağlantılı olup olmadığını araştırmak lazım” dedi.

“Bu hastaneye nasıl ruhsat verildi?

Şanmed Hastanesine nasıl ruhsat verildiğine bir anlam veremediklerini de ifade eden Yazar, “Bu hastanenin zaten fiziki yapılışı hastaneye uygun bir yer değildir. Çünkü hastanenin otoparkı bulunmamaktadır, bir hastanenin otoparkı bulunmadığı sürece o hastaneye ruhsat vermek mantık dışıdır. Yönetmeliğe göre; 125 m2’ye bir araç düşmektedir, Şanmed Hastanesinin 8 Bin m2 olduğunu düşünürsek  64 araçlık bir otoparkının bulunması gerekmektedir. Ama maalsef 64 değil de 20 araçlık oto parkı bulunmaktadır, bu nedenle de her gün o bölgede trafik sorunu yaşanmakta ve kavgalar yaşanmaktadır.   Tüm bu ilişkilerin altında gizlice Dr. Ahmet İnan’ın çıktığını görüyoruz. Ahmet İnan ile ilgili bugüne kadar hiçbir soruşturma başlatılmamıştır. Bunun altında da yine Ahmet İnan’ın AKP’li olması, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi olması ruhsatı almasına neden olmuştur. Bunu Şanlıurfa halkının takdirine bırakıyoruz ve bizleri yalanlayanları her türlü açık oturuma davet ediyorum” şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa CHP Murat yazar ŞANMED suçlama şok açıklama adliye sgk fetö ak parti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı