Advert
Advert

Tarım İşçileri Kaza Yaptı 6 Ölü, 12 yaralı

Konya – Ankara Karayolunda tarım işçilerinden kötü bir haber geldi. Tarım İşçilerini taşıyan minibüs tır ile çarpıştı minibüste bulunan 6 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Tarım İşçileri Kaza Yaptı 6 Ölü, 12 yaralı
Tarım İşçileri Kaza Yaptı 6 Ölü, 12 yaralı Admin
Advert

Kaza, Konya'nın Yunak ilçesi Ankara karayolu üzeri Birimler Dörtyol mevkisindeki kavşakta meydana geldi. Şanlıurfalı tarım işçilerini taşıyan sürücüleri belirlemeyen 14 M 0891 plakalı minibüs ile 42 P 0171 plakalı tır çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs hurdaya dönerken, tır da devrildi.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada araç içerisinde sıkışan ve yola savrulan yaralılara sağlık görevlileri tarafından müdahaleleri yapıldı. Kazada minibüste bulunan 6 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi.

AĞITLAR YÜREK DAĞLADI

Haberi alan kazazede yakınlarının da olay yerine gelmesiyle ağıtlar yakıldı. Urfalı kazazede yakınları, kazada yaralanan küçük çocukları kucaklarına alarak görevlilerini çalışmalarını takip etti. İlk müdahaleleri yapılan aralarında çocukların da bulunduğu 12 yaralı, ambulanslarla Yunak İzzet Baysal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

urfa çağdaş şanlıurfa tarım işçileri kaza ölü yaralı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı