Advert
Advert

Aksa Doğalgaz Siverek Şubesi Yeni Yerine Taşındı

Aksa Şanlıurfa Doğalgaz Siverek şubesi, Haziran ayı itibarıyla Yenişehir Mahallesi Bahri Karakeçili Caddesi No: 64A/F adresinde hizmet vermeye başladı.

Aksa Doğalgaz Siverek Şubesi Yeni Yerine Taşındı
Aksa Doğalgaz Siverek Şubesi Yeni Yerine Taşındı Admin
Advert

Yaklaşık 450 m² kapalı alana sahip olan iki katlı yeni ofiste abonelik işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülebilmesi için yeni düzenlemeler yapıldı. Abonelik ve sözleşme işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, Aksa Şanlıurfa Doğalgaz Siverek şubesine ulaşmak için Hayriye - Hasan Çelebi - Camikebir - Haliliye - Güney - Ayvanat - Şirinkuyu Mahalleleri ile TOKİ Konutları güzergahında hizmet veren 45 numaralı otobüs hattını kullanarak ulaşabiliyor.

Aksadogalgaz.com.tr adresinde yer alan online randevu sistemini kullanarak, şubelerdeki işlemleri için sıra beklemeye gerek kalmadan randevu alabilen vatandaşlar, fatura ödeme işlemleri için ise banka gişeleri, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve atm’de ödeme ile otomatik ödeme talimatı verme seçeneklerini de kullanabiliyor.

Hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini ve sürekli artırmayı hedefleyen Aksa Şanlıurfa Doğalgaz, hizmetlerinden yararlanmak ve bilgi almak isteyen vatandaşlara, hafta içi her gün 08.00 - 18.00 saatleri arasında şubelerinde; 7 gün 24 saat kesintisiz olarak ise 444 4 187 numaralı çözüm merkezinde hizmet veriyor.

urfa çağdaş şanlıurfa siverek doğalgaz aksa doğalgaz
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı