Advert
Advert

Urfa'ya atanan öğretmenler hediye ile karşılandı!

Eğitim Bir-sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, yeni atanan öğretmenlerle Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya geldi.

Urfa'ya atanan öğretmenler hediye ile karşılandı!
Urfa'ya atanan öğretmenler hediye ile karşılandı! Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Son yapılan atamalarla birlikte Şanlıurfa'ya gelen öğretmenlere Eğitim Bir-sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun'dan sürpriz yapıldı. Türkiye genelinde 20 bin, Şanlıurfa'da 2500 öğretmen bugün itibari ile göreve başlıyor. Urfa'ya gelen öğretmenler için küçük bir etkinlik düzenleyen Eğitim Bir-sen, ''Hoş Geldin Öğretmenim" dedi.

Kentte bulunan 13 ilçe milli eğitim müdürlüğü önünde kurulan stantlarla  öğretmenlere çiçek ve hediye  takdimin de bulunan  Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun,''Hoş Geldin Öğretmenim'' diyerek  karşıladı.

Sendika olarak; özlük, ekonomik ve sosyal hakların iyileştirilmesi mücadelemizin yanında değer sendikacılığı da vazgeçilmez ilkelerimiz arasındadır ifadelerini kullanan Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun,”Davamızın en sağlam kaynağı olan insanımızı, hayatın her alanı için bilgi ve beceri ile donatarak yetiştirecek oğretmenlerimiz, geceyi gündüze katarak akıtacakları terle, geleceğimiz olan çocuklarımızı özveri ile yetiştirme gayreti ile onurlu bir mesleği icra edeceklerdir” sözlerine yere verdi.

''HOŞ GELDİN ÖĞRETMENİM''

  “Eğitimciye değer vermeyi şiar edinen sendikamız, öğretmenleri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayarak, her türlü sorun ve sıkıntılarında yanlarında olduğunu hissettirmek için ''Hoş Geldin Öğretmenim''  diyerek karşılamıştır”

 Sendikamız, kültürel, sanatsal ve akademik çalışmalara da öncülük etmektedir diyen Coşkun, “Çalıştaylar, sempozyumlar, konferanslar, kültürel-sanatsal yarışmalar, akademik kurslar ve seminerler düzenlemektedir. Görevde yükselme sınavları ve adaylık sınavları için kurslar açarak, hazırlık kitapları bastırarak üyelerin başarı sağlamasında destek olmaktadır. Göreve yeni başlayan öğretmenlerimiz için hazırladığımız  ''Hoş Geldin Öğretmenim'' hediye setimizin içine adaylık sınavı kitabını da ekleyerek katkı sunmak istedik” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa eğitim bir sen öğretmen atama öğretmen karşılama öğretmen görev
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı